Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.3.)

nedeľa, 19. marec 2017 10:27 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (19.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Barca nechce Sampaoliho

Argentínsky tréner FC Sevilla Jorge Sampaoli prehlásil, že informácie o tom, že sa ho snaží získať katalánsky gigant FC Barcelona, nie sú pravdivé. Sampaoli sa k svojej budúcnosti príliš vyjadrovať nechcel, ale momentálne to vyzerá ,že z Andalúzie sa odchádzať nechystá. (goal.com)

Prandelli odmietol Leicester

Skúsený taliansky kormidelník Cesare Prandelli sa mohol nedávno stať koučom anglického Leicestru City, no ponuku majstra Premier League odmietol, pretože sa mu nepáčilo ako sa vedenie The Foxes zachovalo k jeho krajanovi Claudiovi Ranierimu. (goal.com)

Budúcnosť je na Atléticu

Francúzsky útočník Antoine Griezmann prehlásil, že jeho budúcnosť v Atléticu Madrid je na klubových šéfoch. „Griezzy“ je dlhodobo spájaný s prestupom do Manchestru United, no momentálne je nejasné, kde bude hrávať v nasledujúcom ročníku. (goal.com)

Guardiola nebude veľa míňať

V uplynulých dňoch sa objavili informácie, že Manchester City chystá na letné posily až 600 miliónov libier, no aktuálne reporty z Anglicka hlásajú, že kouč Citizens Pep Guardiola odmieta míňať na nových hráčov veľké peniaze. Uprednostňuje dať šancu mladíkom. (goal.com)

Arsenal chce Barkleyho

Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie Arsenalu Londýn pokúsi v letnom prestupovom období kúpiť Rossa Barkleyho z liverpoolskeho Evertonu. Barkley by mohol byť k dispozícii za približne 60 miliónov libier. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Inter Miláno a FC Sevilla chcú získať Sona z Tottenhamu Hotspur. (Evening Standard)

Real Madrid včera vyhral na horúcej pôde Athleticu Bilbao 2:1 a upevnil si prvé miesto v Primera División.

Žilina včera zdolala Ružomberok 3:1, Slovan iba remizoval so Zlatými Moravcami 1:1. Šošoni majú na Belasých osembodový náskok.