Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.)

nedeľa, 19. marec 2017 09:54 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kanonieri včera prehrali na pôde West Bromwichu 1:3 a k tomu ich poriadne potrápili zranenia. Mesut Özil vôbec nenastúpil pre problémy s kolenom, Petr Čech nedochytal a pre zranené lýtko striedal a v 78. minúte odstúpil aj Alexis Sánchez. (Mirror)

CHELSEA: John Terry už ponuku na predĺženie zmluvy ako hráč nedostane. The Blues sú však ochotní v prípade jeho záujmu rokovať o „čestnej roli“, ktorá by ho udržala v tíme. (Daily Mail)

CHELSEA: Krátko pred úvodným výkopom zápasu so Stoke City (2:1) ohlásili Londýnčania, že im nebude k dispozícii Eden Hazard. Dôvodom je svalové zranenie. (Express)

LIVERPOOL: V druholigovom Fulhame si skauti vyhliadli Ryana Sessegnona a v krátkom čase sa ho budú snažiť priviesť. Len 16-ročný obranca už teraz nastupuje za A-tím. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Modrý manchesterský klub stále nedoriešil brankársku otázku, no zacielené má na Edersona. Gólman Benficy má v zmluve výkupnú klauzuluna 43,6 milióna libier. (Goal.com)

TOTTENHAM: Milánsky Inter javí záujem o korejského forwarda Heung-Min Sona. Ten v aktuálnom ligovom ročníku nastúpil 23-krát a v siedmich prípadoch rozvlnil sieť. (tribalfootball.com)

EVERTON: V prípade, že sa klub s Rossom Barkleym nedohodne na predĺžení zmluvy, ochotne ho predá. Ofenzívny záložník je odchovancom Karameliek, no viaceré indície naznačujú, že odíde. (Mirror)

CRYSTAL PALACE: Prestup na Britské ostrovy rieši 29-ročný ľavý obranca Ivan Strinić. Chorvát patrí talianskemu Neapolu, no veľa priestoru tam nedostáva, a tak možno zamieri k Eagles. (tribalfootball.com)