Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.)

sobota, 18. marec 2017 11:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Taliansky Neapol sa pokúsi zabojovať o služby Vincenta Kompanyho. Belgický stopér stále nemá jasno o svojej budúcej sezóne, ktorá vôbec nemusí prebiehať v Manchestri. (talksport.com)

CHELSEA & LIVERPOOL: Taliansky záložník Nicolo Barella nastupuje za Cagliari, čo sa v lete poúsia zmeniť hneď dva anglické tímy. Lanári ho prvý aj štvrtý tím Premier League. (Daily Star)

LIVERPOOL: Po sezóne sa na Anfield Road možno dostane 19-ročný zadák Jordy Gaspar z Lyonu. Francúzsky mládežnícky reprezentant už je s Liverpoolčanmi v kontakte. (Express)

LIVERPOOL: Roberto Firmino podľa predbežných správ nenastúpi na zápas s Manchestrom City. Zajtrajší šláger 29. kola nestihne, pretože ho naďalej trápi boľavé trieslo. (metro.co.uk)

TOTTENHAM: Dve veľké posily majú v pláne The Spurs. Z Evertonu hodlajú kúpiť Rossa Barkleyho a z Crystal Palace Wilfrieda Zahu. Očakávajú, že v súčte za nic zaplatia 60 miliónov libier. (Guardian)

WEST HAM: Najbližší ligový zápas vynechá pre zranenie nohy záložník Mark Noble. Pre dnešný domáci duel s Leicestrom City k dispozícii nebude, no presná dĺžka maródovania je otázna. (skysports.com)

SUNDERLAND: Šesťtýždňový oddych od futbalu čaká Jana Kirchhoffa. Obranca The Black Cats si obnovil zranenie kolena, ktoré ho už v priebehu sezóny 2016/17 trápilo. (klubový web)

MIDDLESBROUGH: Na severe Anglicka sa rozhodli pre zmenu trénera. Aitor Karanka končí a vedenie hľadá náhradu. Reálnymi kandidátmi sú zatiaľ Nigel Pearson a Guus Hiddink. (Daily Mail)