Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.)

piatok, 17. marec 2017 09:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Krídelník Julian Brandt z Leverkusenu je vyhliadnutou posilou The Reds a podľa najnovších správ si priebežne štvrtý tím Premier League naňho vyčlenil 20 miliónov libier. (Mirror)

LIVERPOOL: Nemecká liga Liverpoolčanov pri hľadaní posíl mimoriadne zaujíma. Prísť by mohol aj útočník Timo Werner, ktorý v tomto ročníku oblieka dres RB Lipsko. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Hoci Zlatan Ibrahimovic nevylučuje zotrvanie, jeho agent bol na výlete v USA. Stretol sa tam so zástupcami klubov, ktoré by chceli útočníka zlanáriť do MLS. (Goal.com)

MANCHESTER UNITED: Postup cez Rostov v Európskej lige, v súčte skóre 2:1, si Paul Pogba nevychutnal naplno. V 48. minúte musel striedať pre svalové zranenie a čakajú ho podrobné vyšetrenia. (Guardian)

ARSENAL: 19-ročný Turek Berkay Özcan doteraz odohral len osemnásť zápasov za Stuttgart, no už sa dostal pod drobnohľad Kanonierov. O ofenzívnom záložníkovi ešte bude po sezóne reč. (Express)

CHELSEA & EVERTON: Záujemcovia o šlužby 23-ročného záložníka Rossa Barkleyho sa začínajú kopiť. Karamelky sú po Tottenhame v kontakte s ďalším londýnskym tímom, Chelsea. (metro.co.uk)

EVERTON: Vedenie klubu z modrého brehu Mersey verí, že Romelu Lukaku sa nakoniec na novej zmluve dohodne. Nútené je však aj uvažovať o predaji, čo by nesmelo byť za menej ako 65 miliónov libier. (Guradian)

TOTTENHAM: Druhé zranenie členkových väzov v prebiehajúcej sezóne odpíše Harryho Kanea na štyri až šesť týždňov. Problémy si privodil ešte v FA Cupe proti treťoligovému Millwallu. (skysports.com)

SWANSEA CITY: Návrat do zostavy je pre Fernanda Llorenteho záležitosťou najbližšej doby. Španiel doliečil zranenie nohy a ak nenastúpi už zajtra proti Bournemouthu, po reprezentačnej prestávke bude určite fit. (BBC)