Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.)

štvrtok, 16. marec 2017 09:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Pokiaľ sa Londýnčanom v tejto sezóne nepodarí prebiť do Champions League, počítať musia s rapídnym poklesom príjmov. Momentálne piaty tím stráca na predkolo päť bodov. (Mirror)

LIVERPOOL: Skauti z Anfieldu zamerali pozornosť na 19-ročného ofenzívneho záložníka Maxima Lópeza. Ten oblieka dres Marseille a nazbieral už 26 štartov za prvý tím. (skysports.com)

EVERTON: Potom, čo Romelu Lukaku odmietol predĺženie zmluvy, zaujal viaceré konkurenčné anglické tímy. Najväčšiu pozornosť útočnej hviezde venuje Chelsea a Manchester United. (Telegraph)

EVERTON & HULL CITY: Senegalský útočník Oumar Niasse hosťuje z Goodison Parku v Hulle. Nastúpil na osem duelov a Tigre ho už plánujú kúpiť. Najbližšie dni sa ponesú v rytme rokovaní. (Telegraph)

SWANSEA CITY: Zranenia okresali počet štartov Jeffersona Montera v sezóne 2016/17 na jedenásť. Ďalší však môže pridať už v najbližšom kole, v sobotu na pôde Bournemouthu. (Daily Star)

WEST HAM: Dvojnásobný príjem a dlhšie trvanie má mať nový kontrakt pre Winstona Reida. Niečo také by mal čoskoro dostať na stôl 28-ročný zadák reprezentujúci Nový Zéland. (Daily Mail)

STOKE CITY: Obranca Bruno Martins Indi hosťuje u The Potters z Porta a v plnom prúde už sú rokovania o možnom natiahnutí spolupráce. Mark Hughes by si Holanďana rád ponechal. (ESPN)

MIDDLESBROUGH: Nováčikovi sa v súčasnosti príliš nedarí a posledné ligové víťazstvo zaznamenal ešte v polovici februára. Majitelia tak vysvetlili Aitorovi Karankovi, že duely s Manchestrom United a Swansea City budú mať pre jeho budúcnosť obrovský význam. (Mirror)