Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.3.)

streda, 15. marec 2017 10:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Dvojzápasový trest dostal za červenú kartu z pohárového súboja s Chelsea záložník Ander Herrera. Do hry sa tak nedostane proti Middlesbrough a West Bromu. (ESPN)

ARSENAL: Zadné rady Kanonierov by pre budúcu sezónu mohol vystužiť Kieran Tierney zo Celtigu Glasgow. 19-ročný krajný bek sa zaradil do početného zoznamu vyhliadnutých posíl. (Mirror)

LIVERPOOL: Stopér Dejan Lovren odohral 75 v zápase rezervného tímu proti Chelsea, prispel k víťazstvu a v nedeľu si možno zahrá za „áčko“ proti Manchestru City. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Podrobné vyšetrenia Harryho Kanea priniesli pre Kohútov veľmi nepríjemné správy. Odhalili zranenie väzov, čo znamená sedem týždňov absolútneho pokoja, (BBC)

EVERTON: Rokovania o predĺžení zmluvy s Romelom Lukakuom sa nerozbehli správnym smerom. Belgičan vraj odmietol možnosť stať sa najlepšie plateným hráčov v histórii klubu. (Guardian)

WEST HAM: Posilnenie ofenzívy plánujú londýnski The Hammers a pozornosť zamerali na 30-ročného Maria Mandžukića. Bojovať však budú musieť aj proti Besiktasu. (Mirror)

LEICESTER CITY: Líšky prešli do štvrťfinále Ligy majstrov, keď zvládli odvetu so Sevillou výsledkom 2:0. V súboji nenastúpil Nampalys Mendy, ktorý si na predzápasovom tréningu zranil koleno. (talksport.com)

BOURNEMOUTH: Štrnásty celok Premier League obnovil kontakt s Nathanom Akém. 22-ročný obranca patrí Chelsea, no prostredie u The Cherries pozná z hosťovania. (ESPN)

MIDDLESBROUGH: Anglické médiá prišli s informáciou, že Stewart Downing mal spor s trénerom Aitorom Karankom a jeho dni u The Boro sú spočítané. (Daily Mail)