Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.)

utorok, 14. marec 2017 09:27 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSNEAL: Stredopoliar Granit Xhaka stihol v Londýne odohrať 32 zápasov a vylúčené nie je sťahovanie. Dostal sa pod drobnohľad Bayernu Mníchov, ktorý ho chce vrátiť do nemeckej ligy. (ESPN)

ARSENAL: Vyjednávanie o Alexandrovi Lacazettem s Lyonom malo byť na dobrej ceste, no dianie narušil sám hráč. Ten by si radšej vybral Atlético Madrid, rovnako javiace záujem. (tribalfootball.com)

ARSENAL: Médiá informovali, že Mesut Özil sa rozhodne o budúcnosti v závislosti na verdikte Arséna Wengera. 28-ročný Nemec to popiera a ide mu len o podmienky novej zmluvy u Kanonierov prípadne u iného záujemcu. (skysports.com)

MANCHESTER UNITED: Vypadnutie z FA Cupu proti Chelsea (0:1) bude mať pre Marcosa Roja disciplinárnu dohru. V súboji prišliapol Edena Hazarda, za čo priamo na trávniku potrestaný nebol. (Daily Mail)

CHELSEA: Stamford Bridge čoskoro privíta dvoch teenagerov. Do tímu má pribudnúť len 15-ročný Billy Gilmour z Glasgowu Rangers a o rok starší Daishawn Redan z Ajaxu. (Mirror)

STOKE CITY: Wilfried Bony priznáva, že je frustrovaný zo svojho pôsobenia u Hrnčiarov a ľutuje, že k nim zamieril. V tejto sezóne ho Mark Hughes postavil len 10krát, čo sa forwardovi máli. (Mirror)

SWANSEA CITY: Možno až do konca sezóny si nezahrá 34-ročný obranca Ángel Rangel. Podrobné vyšetrenia odhalili zlomenú priehlavkovú kosť a skôr ako v máji fit nebude. (BBC)

SUNDERLAND: Dvadsiaty tím Premier League má vidinu záchrany stále vzialenejšiu, no i tak hľadá posily na budúci ročník. Vyhliadol si zálozníka Tolgaya Arslana z Besiktasu Istanbul. (transfermarkt.co.uk)

ANGLICKO: Širokú nomináciu hodlá poskladať Gareth Southgate na zápasy s Litvou a Nemeckom. Zranenia ho totiž vedú k obave, že mu na poslednú chvíľu vypadne priveľa futbalistov. (Telegraph)