Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.)

nedeľa, 12. marec 2017 11:09 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Emre Can rokuje o predĺžení zmluvy a vo svojich požiadavkách je nekompromisný. Po 118 zápasoch je presvedčený, že by mal poberať dvojnásobok oproti súčasnému platu. (Daily Star)

LIVERPOOL & WEST HAM: Hoci Londýnčania predať Andyho Carrolla nechceli, jedna taká možnosť predsa existuje. To v prípade, že by ho mohli nahradiť Danielom Sturridgeom. (Daily Star)

MANCHESTER CITY & WEST HAM: Svojho tretieho zamestnávateľa v Anglicku by si mohol nájsť Bacary Sagna. 34-ročný krajný obranca zrejme opustí Citizens a rokuje s Kladivármi. (Express)

WEST HAM: Novej zmluvy sa čoskoro dočká 28-ročný bek Winston Reid. Tá mu podľa prvých informácií vynesie 70 tisíc libier týždenne, ale podrobnosti ešte známe nie sú. (Mirror)

ARSENAL: Miestenka v semifinále Kanonierom neušla, zdolali Lincoln City 5:0, no zranil sa im Alex Oxlade-Chamberlain. Striedať musel už v 27. minúte, ešte za bezgólového stavu. (metro.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Pokročilé rokovania sú vedené s Holanďanom Kevinom Strootmanom. Záložník AS Rím v tejto sezóne zaknihoval už 25 ligových štartov a v nich tri góly. (Daily Star)

TOTTENHAM: Paris Saint-Germain plánuje uloviť trénera Mauricia Pochettina. Ten odvádza v Anglicku výbornú prácu a spájaný bol donedávna aj s Barcelonou. (tribalfootball.com)

CHELSEA & WEST BROMWICH: Potom, čo John Terry naznačil, že chce ostať v Premier League, obnovil kontakt s The Baggies. Záujem o skúseného stopéra potvrdil aj manažér Tony Pulis. (skysports.com)

WEST BROMWICH & BURNLEY: Po konci sezóny by sa mal sťahovať Andre Gray. 25-ročného útočníka lanária WBA a ponúknuť chcú 12 miliónov libier. (skysports.com)

EVERTON & SWANSEA CITY: Islandský stredopoliar Gylfi Sigurdsson možno prejde z Walesu do Liverpoolu. Záujem javia The Toffees, ktorí si pripravia čiastku okolo 30 miliónov libier. (Daily Star)

BOURNEMOUTH: Joshua King sa stal hrdinom zápasu s West Hamom (3:2) a po Johnovi Carewovi je len druhým Nórom, ktorý v Premier League zaznamenal hetrik. Zároveň bývalú hviezdu Aston Villy vyrovnal v tom, že sa prehúpol cez métu 10 sezónnych gólov. (Guardian)