Main Content

Conte sa vyjadril k špekuláciam o odchode Hazada do Realu Madrid

nedeľa, 12. marec 2017 12:21 | Autor: Jakub Vaverka

Conte sa vyjadril k špekuláciam o odchode Hazada do Realu Madrid
Conte sa vyjadril k špekuláciam o odchode Hazada do Realu Madrid | zdroj: © TASR

Belgický reprezentant Eden Hazard nechal zabudnúť na nepodarený minulý ročník a v prebiehajúcej sezóne predvádza opäť svetové výkony. Nemožno sa preto čudovať, že o hviezdu Chelsea je obrovský záujem v zahraničí. Zuby si naňho brúsi hlavne Real Madrid.

Eden Hazard bol s odchodom z Londýna spájaný predovšetkým počas minulého leta. Po nepodarenej sezóne v drese Chelsea bol kritizovaný a odchod do inej krajiny sa javil ako správne rozhodnutie. Do Londýna však prišiel taliansky kouč Antonio Conte, ktorý mal s Hazardom trpezlivosť a momentálne je Eden aj vďaka nemu opäť jedným najlepších hráčov na ostrovoch.

Veľký interes o Hazardove služby má však naďalej Real Madrid. „Hazard si užíva život v Chelsea. Pod vedením Conteho opäť podáva skvelé výkony. 26-ročný krídelník chce aj naďalej pokračovať v systéme 3-4-3. Belgičan sa Chelsea v dohľadnej dobe nechystá opustiť,“ referoval denník ​Evening Standard.

K budúcnosti svojho čísla desať sa okrajovo vyjadril aj samotný Antonio Conte. „Ohľadom hráčov je naozaj veľké množstvo špekulácií, dokonca aj o mne. Odvádzame dobrú prácu, moji hráči aj moji spolupracovníci. Všetci robíme, čo môžeme,“ takto Talian reagoval na to, že vznikanie špekulácií je logické.

Bývalý kouč Juventusu Turín sa nebojí, že by sa jeho zverenci rozutekali do zahraničných veľkoklubov. „Musíme pokračovať v dobrej fazóne. Je normálne, že sú moji hráči spájaní s inými celkami. Netreba však zabúdať na to, že Chelsea je skvelý tím, na rovnakej úrovni ako Barcelona či Real Madrid.“