Main Content

FOTO: Inšpiratívne premeny: Ruska schudla 54 kilogramov, dnes má táto kráska státisice fanúšikov (fotky vnútri)

sobota, 11. marec 2017 11:02 | Autor: Martin Gregor

FOTO: Inšpiratívne premeny: Ruska schudla 54 kilogramov, dnes má táto kráska státisice fanúšikov (fotky vnútri)
FOTO: Inšpiratívne premeny: Ruska schudla 54 kilogramov, dnes má táto kráska státisice fanúšikov (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

V dobe, kedy rapídne narastá počet ľudí pracujúcich v sedavom zamestnaní, rastie aj počet tých, ktorí majú problémy s nadváhou. Od detstva ich riešila aj táto mladá Ruska, ktorá prekonala samú seba. Zo škaredého káčatka sa silou vôle stala kráska so státisícmi fanúšikov.

Tanya Rybaková nie vždy vyzerala tak dobre ako dnes. Od mala ju trápili problémy s nadváhou. Podarilo sa jej však neuveriteľné – v priebehu 3 rokov, počas ktorých chudla na aktuálnu váhu, zhodila 54 kilogramov.



S nadváhou bojovala roky. Pozrite si
fotogalériu jej postupnej premeny
(zobraziť celú galériu)

Dnes 26-ročná Tanya pochádzajúca z Petrohradu je odborníčkou na zdravé stravovanie. Na YouTube má vlastný kanál s vyše 350 000 fanúšikmi odoberajúcimi jej videá. Na Instagrame ju sleduje vyše 200 tisíc followerov.

,,Je to môj vlastný príbeh o Popoluške. Deti boli ku mne zlé (kvôli jej váhe pozn.red.), takže som sa nesocializovala. Nemala som priateľov a veľa času som strávila čítaním kníh,“ opisuje svoj príbeh Tanya.

,Bolo to také zlé, že keď som sa vrátila zo školy plakala som a nechcela som sa vrátiť späť. Moja nadváha ma oberala o všetko sebavedomie,” vysvetľuje.

Jej príbeh mal našťastie krajšie pokračovanie. Zaprela sa, zmenila životosprávu a začala chodiť do fitness centra. Popri tom sa venovala téme chudnutia aj po odbornej stránke. Dnes má vlastné internetové impérium, vďaka ktorému pomáha chudnúť ostatným. Podstatným bonusom je, že ju to zároveň živí.

 

FOTO: Tanya dnes patrí
medzi najkrajšie Rusky
(zobraziť celú galériu)

,,Je super keď sa vidím v televízii,” poukazuje na to, že sa vďaka svojej premene stala celebritou. ,,Stále často nedokážem uveriť tomu, že toto je môj život,” priznáva.

,,Najväčšou zmenou je moje sebavedomie. Keď schudnete ukáže vám to, že dokážete všetko, čo si zaumienite. Môžete zmeniť svoj život, keď začnete veriť v samého seba,” odkazuje tým, ktorí zatiaľ len uvažujú nad svojou premenou.

Inšpiratívnu premenu sympatickej Rusky si pozrite vo fotogalérii >>>