Main Content

Prestupové špekulácie v Corgoň lige (12.06.)

nedeľa, 12. jún 2011 14:37 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie v Corgoň lige (12.06.)
Prestupové špekulácie v Corgoň lige (12.06.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Prestupové šialenstvo sa nerozpútalo len v Západnej Európe, ale aj u nás na Slovensku. V rubrike s názvom “Prestupové špekulácie v Corgoň lige“ vás budeme pravidelne informovať o novinkách týkajúcich sa Corgoňligových mužstiev.

Ďalší Argentínčan na Záhorí

Po zimnom angažovaní ľavého obrancu Gorosita sa vedenie Senice rozhodlo staviť na ďalšieho argentínskeho futbalistu. Jeho meno je Juan Manuel Navarrete a tréner Griga s ním vraj už určite ráta do zostavy svojho mužstva. Zaujímavou správou zo senickej kuchyne je aj informácia o mene ich ďalšieho súpera v príprave pred novou sezónou. Bude ním slávny ukrajinský klub Dynamo Kyjev.

V Košiciach dočasný hlavný tréner


Po košickej záchrane v Corgoň Lige nastali na východe ťažké časy, ktoré vyústili do odchodu trénera Tarkoviča s jeho asistentmi. Dočasným kormidelníkom MFK Košice bude na začiatku prípravy Ladislav Šimčo, ktorý nie je na trénerskej mape Slovenska moc známy.

Pospěch Trnavu neposilní


Aj keď to pred pár dňami vyzeralo tak, že Spartak by sa mohol posilniť o českého kanoniera, ktorý v minulosti pôsobil aj v Artmedií Petržalka nakoniec sa tak nestane. Slávia Praha si totiž na Zbyňka Pospěcha uplatnila opciu, čím sa stal jeho návrat do Corgoň  Ligy vylúčený.

V Prešove sa začína zemetrasenie


Po príchode Štefana Tarkoviča na trénerskú lavičku „Koňarov“ tento kormidelník avizoval, že v prešovskom kádri nastane veľký rez. Zoznam odchodov aj príchodov by mal byť vraj veľmi dlhý. O blížiacich sa zmenách v Prešovskom kádri vás budeme pochopiteľne informovať v ďalšich častiach našej rubriky.

Ševela predĺžil s Trenčínom


Fanúšikovia nováčika najvyššej súťaže môžu byť pokojní, pretože ich špílmacher Martin Ševela predĺžil zmluvu s vedením klubu spod hradu Matúša Čáka o ďalší rok. Ševelovi napriek jeho pomerne vysokému športovému veku 36 rokov chuť do futbalu rozhodne nechýba a s AS sa teší na účasť v Corgoň Lige.