Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.)

piatok, 10. marec 2017 10:20 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Viaceré tímy si brúsia zuby na 19-ročného belgického záložníka Youriho Tielemansa. S futbalistom Anderlechtu Brusel sa najnovšie skontaktovali Kanonieri. (tribalfootball.com)

MANCHESTER CITY: Úvahy o odchode Sergia Agüera nútia City hľadať „plán B“. Tým by bol Pierre-Emerick Aubameyang, hviezda Dortmundu a aktuálne najlepšií strelec Bundesligy. (Daily Star)

LIVERPOOL: Potom, čo pôsobenie v Reale Madrid nabralo nesprávny smer, môže Danilo zamieriť do Anglicka. 25-ročného pravého obrancu chcú priviesť na Anfield Road. (Mirror)

MANCHESTER UNITED: Švéd Zlatan Ibrahimovic stále nespečatil svoju budúcnosť na Old Trafford. Na to reaguje LA Galaxy so snahou urobiť z neho najlepšie plateného hrača MLS. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Remíza na rostovskej pôde je v Európskej lige sľubným výsledkom. Navyše, strelecky sa oň pričinil Henrich Mchitarjan, ktorý sa vrátil po zranení stehenného svalu. (Daily Mail)

TOTTENHAM: Gareth Bale údajne apeluje na svoj Real Madrid, aby zabojoval o Dele Alliho. 20-ročný záložník hrá už svoju druhú sezónu u Kohútov, no záujemcov je po Európe viac. (Express)

TOTTENHAM: Predĺženia zmluvy sa dočkal 23-ročný krajný obranca Ben Davies. Ten patrí Londýnčanom už tri roky a ponovom sa upísal do konca sezóny 2020/21. (ESPN)

WEST HAM: Leto by odchod Andyho Carrolla priniesť nemalo. The Hammers sú naopak odhodlaní posilovať a na muške majú obrancu Kevina Malcuita zo Saint-Étienne. (talksport.com)

SWANSEA CITY: Otázna je stále zostava na zápas s Hullom City. Do soboty totiž môže byť fit stredopoliar Ki Sung-Yueng aj krídelník Jefferson Montero. (sports.yahoo.com)

BOURNEMOUTH: Priznanie The Cherries k porušeniu antidopingových pravidiel možno urobilo dojem na FA, no trest úplne neodpustila. Vymeraná mu bola pokuta vo výške 35 tisíc libier. (Mirror)