Main Content

FOTO: Uniklol dizajn nových dresov londýnskej Chelsea (foto vnútri)

štvrtok, 9. marec 2017 11:48 | Autor: Jakub Vaverka

FOTO: Uniklol dizajn nových dresov londýnskej Chelsea (foto vnútri)
FOTO: Uniklol dizajn nových dresov londýnskej Chelsea (foto vnútri) | zdroj: © TASR

Londýnska Chelsea mení po sezóne výrobcu dresov. Dlhoročnú spoluprácu s nemeckým koncernom Adidas vymenila za dohodu s americkým gigantom Nike. Na sociálnych sieťach sa objavili uniknuté návrhy dresov The Blues, ktoré by vraj nemali byť ďaleko od skutočnosti.

Tri pásiky od Adidasu zdobili dresy Chelsea približne dekádu, prebiehajúci ročník je však posledný, v ktorom londýnsky celok oblieka táto nemecká firma. Klub zo Stamford Bridge odstúpil do platnej zmluvy, pretože sa dohodol s americkým koncernom Nike, ktorý bude súčasnému lídrovi Premier League za to platiť šesťdesiat miliónov libier ročne.

Stránka Breathe Chelsea, ktorá sa venuje dianiu v tíme z modrej časti Londýna, priniesla na svojom profile na sociálnej sieti Twitter fotografiu dresov, v ktorých by mali The Blues v nasledujúcom ročníku hrávať.

Oficiálne potvrdené zatiaľ nič nebolo, no v minulosti sa viackrát ukázalo, že podobné uniknuté návrhy nakoniec neboli ďaleko od skutočnosti, respektíve sa s oficiálnym návrhom stotožňovali do posledných detailov.

Dresy Chelsea od Adidasu patrili svojím prevedením medzi najkrajšie v Európe. Objektívne však možno napísať, že firma Nike si dala na novej sade záležať a i keď pôjde pre Londýnčanov o zmenu, rozhodne nie k horšiemu.