Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.3.)

štvrtok, 9. marec 2017 08:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.3.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Zmluva záložníka Emreho Cana vyprší už v lete a na novej sa stále nedohodol. Vylúčená nie je zmena pôsobiska, pričom záujmom sa netají turínsky Juventus. (liverpoolecho.co.uk)

LIVERPOOL: The Reds sa v nedeľu stretnú s Burnley a k dispozícii stále nemusí byť Jordan Henderson ani Daniel Sturridge. Oboch naďalej trápia zranenia a včera trénovali len individuálne. (Mirror)

CHELSEA: Predĺženie spolupráce na Stamford Bridge zakrátko podpíše Antonio Conte. Taliansky lodivod je zaviazaný do leta 2019, ale klub je s ním mimoriadne spokojný. (Guardian)

MANCHESTER CITY: Počas leta sa jednou z priorít City stáva zisk viacerých anglických reprezentantov. Špekuluje sa hlavne o Jackovi Wihslerovi z Arsenalu, ale aj Delem Allim z Tottenhamu či Jordanovi Pickfordovi zo sunderlandských farieb. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Priateľom sa údajne David De Gea zdôveril, že v budúcej sezóne chce chytať za Real Madrid. V minulosti ho o prestup pripravili len neskoro dotiahnuté formality. (Daily Star)

EVERTON: Médiá informujú o tom, že Romelu Lukaku sa dohodol na predĺžení zmluvy. Tá mu má vyniesť vyše 100 tisíc libier týždenne, no umožňuje mu aj odchod do veľkého európskeho klubu. (talksport.com)

SWANSEA CITY: Ľahšie zranenie stehenného svalu si privodil zadák Kyle Naughton. Pripraví ho to o jediný zápas, a to 28. kolo na pôde Hullu City, ktoré je naplánované na sobotu. (skysports.com)

BOURNEMOUTH: Päť zápasov vynechá obranca Tyrone Mings. Jeho prišliapnutie hlavy protihráča z duelu s Manchestrom United disciplinárnej komisii neušlo. (ESPN)