Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.3.)

nedeľa, 5. marec 2017 11:50 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Chelsea sleduje Reusa

Anglický plátok Sunday Express tvrdí, že londýnska Chelsea sa pridala do prestupového boja o nemeckého reprezentanta Marca Reusa. Kapitán Borussie Dortmund by sa vraj v lete mohol na Stamford Bridge sťahovať za 70 miliónov libier. (Sunday Express)

Allegri koučom Arsenalu

Express prišiel s informáciou, podľa ktorej sa taliansky tréner Massimiliano Allegri dohodol s londýnskym Arsenalom a v letnom prestupovom období odíde z Juventusu Turín. Na Emirates Stadium by mal Allegri nahradiť Arsena Wengera. (Express)

Alexis odíde

Daily Mail píše, že vedenie Arsenalu sa pripravuje na letný odchod čilského útočníka Alexisa Sancheza. O bývalého hráča talianskeho Udinese sa zaujíma niekoľko európskych veľkoklubov. Spomínajú sa hlavne PSG, Atlético Madrid či Chelsea. (Daily Mail)

Kroos a Varane smer MU?

Podľa informácií denníka Don Balón je Manchester United naklonený letnému získaniu nemeckého reprezentanta Toniho Kroosa a francúzskeho stopéra Raphaela Varaneho. Koľko by duo z Realu Madrid reálne stálo je momentálne nejasné. (Don Balón)

Z VOLEJA

Útočník Evertonu Romelu Lukaku tvrdí, že musí pravidelne hrávať Ligu majstrov, inak sa nezlepší. (goal.com)

Brankár Arsenalu Petr Čech si myslí, že Gunners sú po prehre v Liverpoole 1:3 definitívne von z hry o titul. (goal.com)

Hviezda Dortmundu Marco Reus utrpel svalové zranenie a vynechá odvetu osemfinále proti Benfice Lisabon. (goal.com)