Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.3.)

sobota, 4. marec 2017 15:39 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.3.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.3.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Guardiola do Talianska?

Tuttomercatoweb tvrdí, že španielsky tréner Pep Guardiola sa ocitol pod drobnohľadom talianskeho celku Interu Miláno. Tím zo San Sira chce v lete začať revolúciu a novú éru, pričom práve aktuálny kormidelník Manchestru City by bol vraj vhodným adeptom na lavičku čierno-modrých. (Tuttomercatoweb)

Dier hráčom United?

Podľa informácií bulvárneho denníka The Sun sa Manchester United chystá v letnom prestupovom období na honbu za talentovaným stredopoliarom Ericom Dierom. Dier je momentálne hráčom konkurenčného Tottenhamu Hotspur. (The Sun)

Spalletti v Anglicku?

Talianske noviny Gazzetta dello Sport píšu, že ak po sezóne opustí Tottenham Hotspur argentínsky tréner Mauricio Pochettino, na jeho miesto by mohol prísť skúsený taliansky kormidelník Luciano Spalletti, ktorý aktuálne vedie AS Rím. (Gazzetta dello Sport)

Hart natrvalo?

Tuttosport tvrdí, že FC Turín, v ktorom je momentálne na hosťovaní anglický brankár Joe Hart, by sa rád dohodol s Manchestrom City na trvalom prestupe reprezentačného gólmana Albionu. Hart má vraj v úmysle návrat do Anglicka. (Tuttosport)

Z VOLEJA

Massimiliano Allegri z Juventusu Turín je adeptom na trénerský post FC Barcelona. (goal.com)

Liverpool v lete plánuje angažovať dvoch až troch kvalitných futbalistov. (goal.com)

Tréner Arsenalu Arsene Wenger nemyslí na odchod z Emirates Stadium. (goal.com)

Manchester United prekvapivo remizoval s Bournemouthom 1:1. (goal.com)