Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.2.)

piatok, 24. február 2017 11:30 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Oblak do Chelsea?

Vedenie londýnskej Chelsea údajne sleduje situáciu okolo slovinského brankára Jana Oblaka. Gólman Atlética Madrid by sa vraj mohol sťahovať na Stamford Bridge v prípade, že by káder lídra Premier League opustil Belgičan Thibaut Courtois. (goal.com)

Mancini v Leicestri?

Anglická televízia Sky Sports tvrdí, že taliansky kormidelník Roberto Mancini by sa mohol stať nástupcom Claudia Ranieriho v Leicestri City. Anglický majster je od včerajšieho večera bez hlavného trénera. (Sky Sports)

Young do Číny?

Sky Sports tvrdí, že skúsený anglický reprezentant Ashley Young by sa mohol sťahovať z Manchestru United. Veľký interes o služby bývalého hráča Aston Villy má čínsky celok Shandong Luneng, ktorý núka desať miliónov libier. (Sky Sports)

Bakayoko v hľadáčiku Gunners

Portál Le 10 Sport informuje, že londýnsky Arsenal je ďalším z tímov, ktoré sa pokúšajú získať talentovaného 22- ročného obrancu AS Monako Tiemouea Bakayoka. Bakayoka sledujú aj Manchester United, Chelsea a Manchester City. (Le 10 Sport)

Z VOLEJA

Everton sa v januári snažil získať Waynea Rooneyho z Manchestru United. (Daily Mirror)

Alexandre Lacazette by sa mohol stať v Atléticu Madrid nástupcom Antoinea Griezmanna. (Daily Telegraph)

Manchester United sleduje situáciu okolo talentovaného Nelsona Semeda z Benfixy. (A Bola)

Manchester City chce získať Daniho Alvesa z Juventusu Turín. (Daily Mail)