Main Content

Hviezda Arsenalu o hneve fanúšikov: Je to pochopiteľné

piatok, 24. február 2017 12:23 | Autor: Jakub Vaverka

Hviezda Arsenalu o hneve fanúšikov: Je to pochopiteľné
Hviezda Arsenalu o hneve fanúšikov: Je to pochopiteľné | zdroj: © TASR

Anglický reprezentant Alex Oxlade-Chamberlain v rozhovore pre oficiálnu stránku Arsenalu priznal, že chápe hnev fanúšikov Gunners. Podporovatelia Kanonierov nie sú spokojní s tým, že celok z Emirates Stadium zrejme tento rok opäť ostane bez veľkej trofeje.

„Musíme byť schopní fanúšikom odpovedať,“ začal anglický reprezentant pre Arsenal.com. „Chcú, aby sme vyhrávali a vyhrávať chceme aj my. Sme v tom spoločne, ide nám o spoločnú vec. Musíme bojovať spoločne,“ myslí si Alex Oxlade- Chamberlain.

Faktom je, že Arsenal je v lige 13 kôl pred koncom desať bodov za vedúcou Chelsea, v osemfinále Ligy majstrov prehral v Mníchove s Bayernom 1:5 a prakticky vypadol. Jediným dôvodom na radosť je pre Kanonierov účasť vo štvrťfinále FA Cupu, kde zverenci Arsena Wengera vyzvú mimoligový celok Lincoln City.

„Ox“ oceňuje prístup fanúšikov. „Naši fanúšikovia sú úžasní doma aj vonku. Sú veľmi hluční a je ich počuť. Sme radi, keď sú šťastní a hnevá nás, keď sú frustrovaní. Je to však súčasť procesu. Chcú, aby sme vyhrali ligu. Keď prehrávame zápasy a vymyká sa nám to z rúk, nemôžu byť spokojní. Je to pochopiteľné. Chcú, aby sme bojovali o titul.“

Hráč, ktorý bol v januárovom období spájaný s odchodom do Manchestru United tvrdí, že hnevu fanúšikov rozumie. „Fanúšikovia požadujú, aby sme predvádzali výkony na hranici našich možností. Rozumieme ich frustrácii, taktiež sme frustrovaní.“