Main Content

Dani Alves po kritizovaní Barcelony rieší aj Sergia Ramosa

štvrtok, 23. február 2017 12:36 | Autor: Jakub Vaverka

Dani Alves po kritizovaní Barcelony rieší aj Sergia Ramosa
Dani Alves po kritizovaní Barcelony rieší aj Sergia Ramosa | zdroj: © TASR

Pred pár dňami sa objavili kritické komentáre brazílskeho obrancu Daniho Alvesa na adresu FC Barcelona. Bek Juventusu Turín si najnovšie rypol aj do španielskeho stopéra Realu Madrid Sergia Ramosa.

Komentáre skúseného brazílskeho obrancu o Barcelone, kde vyhral všetko, čo mohol, mnohých prekvapili. „Rád sa cítim chcený, ak mi to niekto nevie preukázať, tak odchádzam. Počas posledných troch rokov v Barcelone som počúval, že odchádzam. Kluboví šéfovia ale nepovedali nič. Nerešpektovali ma, boli nevďační,“povedal Alves pre ABC.

Aktuálne hráč Juventusu Turín však nekritizoval iba svojho ex- zamestnávateľa, ale taktiež si rypol do Sergia Ramosa, kapitána Realu Madrid. Dôvodom boli Ramosove oslavy proti FC Sevilla v zápase Copa del Rey v Andalúzii, kde Biely Balet remizoval 3:3.

„Myslím si, že je absolútne nesprávne, že bol Sergio Ramos urážaný, ale na druhej strane podľa mňa nie je v pozícii niekoho, kto by si mohol žiadať o rešpekt,“ rozhovoril sa bývalý hráč FC Sevilla Alves.

„Aby sme boli úprimní, Ramos toho nedosiahol v Seville toľko, aby proti nim neoslavoval góly, alebo aby žiadal fanúšikov o odpustenie. Ja som tam bol šesť rokov a vyhral som toho celkom dosť,“ pokračuje skúsený bek, ktorý Juventus posilnil zadarmo.

Dani Alves v závere spomenul detaily odchodu Ramosa do Realu Madrid. „Len pár dní predtým, ako odišiel do Realu Madrid, tvrdil, že jeho láska k Seville je večná a nikam sa nechystá. To je základný problém, ktorý s ním fanúšikovia majú. Sergio Ramos sa stal zajatcom týchto slov.“