Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.2.)

streda, 22. február 2017 10:55 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (22.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bitka o Isca

Španielsky denník Marca tvrdí, že v letnom prestupovom období budeme svedkami o záložníka Isca z Realu Madrid. Nevyužívaný stredopoliar, ktorý chce odísť sa ocitol pod drobnohľadom Chelsea a Manchestru City. (Marca)

Barcelona ide po Bellerínovi

Španielsky plátok Mundo Deportivo prišiel s informáciou, podľa ktorej sa vedenie FC Barcelona opäť zaujíma o svojho odchovanca Hectora Bellerína, ktorý momentálne oblieka dres londýnskeho Arsenalu. (Mundo Deportivo)

Rooney na odchode?

Daily Mail píše, že interes čínskych klubov o Waynea Rooneyho je v závere prestupového obdobia, ktoré v Číne končí v posledný februárový deň, obrovský. Kapitán Manchestru United by sa v Ázii mohol zaradiť medzi najlepšie platených futbalistov na svete. (Daily Mail)

Rysuje sa výmena?

Zdroj menom Bernabeu Digital tvrdí, že Real Madrid a Paríž Saint- Germain sa možno dohodnú na veľkej výmene útočných es. Do hlavného mesta Francúzska by vraj putoval Karim Benzema, opačným smerom uruguajský bombardér Edinson Cavani. (Bernabeu Digital)

Z VOLEJA

Wayne Rooney sa vracia do tréningového procesu Manchestru United po zdravotných problémoch. Proti Saint- Etienne dnes však podľa všetkého nenastúpi. (goal.com)

Brankár Manchestru City Willy Caballero vyhlásil, že hodnota španielskeho trénera Sky Blues Pepa Guardiolu je nevyčísliteľná. (goal.com)

Brazílčan Fabinho, ktorý je momentálne v službách AS Monako v rozhovore povedal, že interes klubov Premier League ho skutočne teší. (goal.com)

Manchester City pozorne sleduje situáciu okolo talentovaného obrancu Benjamina Mendyho, ktorému sa v tejto sezóne darí v drese AS Monako. (goal.com)

Mahmoud Dahoud z Borussie Monchengladbach je aktuálne pod drobnohľadom Chelsea. Interes prejavil nedávno aj Liverpool. (The Guardian)

18- ročný brankár AC Miláno Gianluigi Donnarumma sa podľa Calciomercato nechystá zmeniť dres. (Calciomercato)