Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.2.)

utorok, 21. február 2017 10:02 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (21.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United pôjde po Kroosovi

Denník The Independent prišiel s informáciou, podľa ktorej sa Manchester United pokúsi v letnom prestupovom období získať nemeckého reprezentanta Toniho Kroosa. Kroos sa v drese Realu Madrid vypracoval medzi najlepších futbalistov na svete. (The Independent)

Dembeleho chce aj Real

Daily Mirror tvrdí, že španielsky gigant Real Madrid je ďalším tímom, ktorý by rád získal talentovaného Moussu Dembeleho zo Celticu Glasgow. Nádejného mladíka pozorne sledujú aj Chelsea a Bayern Mníchov. (Daily Mirror)

Gameirov odchod?

Francúzsky útočník Kevin Gameiro v prebiehajúcom ročníku predvádza v drese Atlética Madrid vynikajúce výkony. To je dôvod, prečo stúpol záujem o jeho služby. Interes majú podľa dostupných správ hlavne kluby z Premier League. (Daily Mirror)

Conte predĺži zmluvu

Taliansky tréner Antonio Conte je podľa portálu 90min.com pripravený predĺžiť svoj aktuálny kontrakt s londýnskou Chelsea. Úspešný kouč je vraj na Stamford Bridge blízko k novej trojročnej dohode. (90min.com)

Z VOLEJA

Bulharský veterán Dimitar Berbatov, ktorý je momentálne bez klubu, prehlásil, že tvrdo pracuje na nájdení nového zamestnávateľa. (goal.com)

Agent útočníka Arsenalu Lucasa Pereza si myslí, že je logické, že jeho klient je nespokojný. Perez totiž dostáva v drese Gunners priestor len zriedka. (goal.com)

Tréner brazílskej reprezentácie Tite prehlásil, že by si želal, aby bol Argentínčan Lionel Messi jeho krajanom. (goal.com)

Útočník AS Monako Radamel Falcao dnes bude proti Manchestru City podľa trénera Kniežat Leonarda Jardima najväčšou hrozbou francúzskeho mužstva. (goal.com)

Dnes sa v osemfinále Ligy majstrov stretnú Manchester City s AS Monako a nemecký celok Bayer Leverkusen s Atléticom Madrid.

Brazílsky obranca Dani Alves prehlásil, že chová veľký rešpekt k hviezde Realu Madrid Cristianovi Ronaldovi. (goal.com)