Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.2.)

pondelok, 20. február 2017 10:01 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (20.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Isco chce odísť

Španielsky reprezentant  Isco vraj už nie je spokojný v Reale Madrid a rozhodol sa, že v letnom prestupovom období zmení dres. Veľký interes o bývalého záložníka Malagy majú hlavne tímy z Premier League. (goal.com)

Eto´o do Číny

Bývalý futbalista Barcelony či Chelsea Samuel Eto´o je podľa Titan Sports na ceste do Číny. Niekdajší reprezentant Kamerunu, ktorý doteraz obliekal dres tureckého Antalyasporu by mal posilniť celok menom Dalian Yifang. (Titan Sports)

Spurs chcú Gameira

Daily Mirror informuje, že Tottenham Hotspur sa pokúsi po sezóne vykúpiť francúzskeho útočníka Kevina Gameira, ktorý oblieka dres Atlética Madrid. 29- ročný zakončovateľ je v prebiehajúcom ročníku v skvelej forme. (Daily Mirror)

Inter chce Vidala

GazzaMercato píše, že vedenie Interu Miláno sa zaujíma o španielskeho obrancu FC Barcelona Aleixa Vidala. Vidal je momentálne dlhodobo zranený, no to čierno- modrým nebráni v tom, aby usilovali o jeho služby. (GazzaMercato)

Z VOLEJA

Leicester City sleduje talentovaného Josha Gordona zo siedmoligového Stafford Rangers. (ESPN)

Barcelona včera vydrela tri body proti Léganes, keď o triumfe 2:1 rozhodol v nadstavenom čase z pokutového kopu Lionel Messi.

Štvrťfinálový žreb FA Cupu určil megašláger, v bitke o semifinále sa stretnú Chelsea s Manchestrom United.