Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.2.)

sobota, 18. február 2017 12:11 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (18.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Solanke do Liverpoolu?

Talentovaný útočník Chelsea Dominic Solanke sa s vedením tímu zo Stamford Bridge nedohodol na novom kontrakte a po sezóne The Blues opustí. Denník The Sun tvrdí, že eminentný záujem o jeho služby prejavil Liverpool. (The Sun)

Lass pôjde do Číny

Skúsený francúzsky stredopoliar Lassana Diarra, ktorý skončil v Marseille, je podľa zdroja menom La Provence blízko k odchodu do čínskej najvyššej súťaže. Bývalý záložník Realu Madrid by si mal značne polepšiť po finančnej stránke. (La Provence)

Terry nechce hrať v USA

Kapitán Chelsea John Terry, ktorý je spájaný s odchodom z Londýna, podľa denníka Daily Star nechce odísť do Zámoria, kde sa o jeho služby zaujíma hneď niekoľko tímov. Legendárne číslo 26 by chceli získať Orlando City, Los Angeles Galaxy či New York Red Bulls. (Daily Star)

City nepredá Harta do Anglicka

Portál zameraný na prestupy a špekulácie fichajes.net tvrdí, že vedenie Manchestru City nepredá svojho kmeňového brankára Joea Harta k jednému zo svojich ligových konkurentov. Anglický reprezentant je aktuálne na hosťovaní v FC Turín. (fichajes.net)

Z VOLEJA

Legendárny záložník Manchestru Paul Scholes prehlásil, že útočník Zlatan Ibrahimovič predvádza výkony, ako by bol tridsaťročný. (goal.com)

Prezident SSC Neapol Aurelio De Laurentiis povedal, že Zlatan Ibrahimovič z Manchestru United je jeho vysnívanou posilou. (goal.com)

Hviezdny stredopoliar Bayernu Mníchov, Francúz Franck Ribéry je pripravený na návrat po zranení. (goal.com)

K dispozícii by mal byť svojmu tímu aj maród Gareth Bale, s ktorým vraj Zinedine Zidane bude rátať už tento víkend. (goal.com)

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane prehlásil, že útočník Alvaro Morata je v Madride doma a nechystá sa odísť. (goal.com)

Letná posila Arsenalu, útočník Lucas Perez je pripravený po sezóne opustiť Emirates Stadium. Dôvodom je nedostatok herných príležitostí. (goal.com)

Taliansky kouč Roberto Mancini by sa mohol stať kormidelníkom reprezentácie Južnej Afriky. (goal.com)

Tréner Juventusu Turín Massimiliano Allegri je vraj jedným z možných nástupcov Arsenea Wengera v Arsenale. (goal.com)

Ousmane Dembele z Borussie Dortmund prehlásil, že odmietol možnosť prestúpiť do Bayernu Mníchov. (goal.com)

Stopér Fenerbahce Istanbul Simon Kjaer povedal, že špekulácie, ktoré ho spájajú s Chelsea sú preňho potešiteľné. (goal.com)