Main Content

Jamés Rodriguez o budúcnosti v Reale Madrid. Ostane alebo odíde?

piatok, 17. február 2017 12:14 | Autor: Jakub Vaverka

Jamés Rodriguez o budúcnosti v Reale Madrid. Ostane alebo odíde?
Jamés Rodriguez o budúcnosti v Reale Madrid. Ostane alebo odíde? | zdroj: © TASR

Kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez patrí medzi najžiadanejších futbalistov na prestupovom trhu. Dôvodom je jeho neistá pozícia v Reale Madrid. O možnom odchode čísla 10 z hlavného mesta Španielska sa hovorí už niekoľko mesiacov.

Jamés Rodriguez prestúpil do Realu Madrid v roku 2014 z AS Monako, pomohli mu predovšetkým vydarené Majstrovstvá sveta v Brazílii. Prím v tíme Bieleho Baletu však hrajú iní futbalisti a neraz sa stalo, že bývalý hráč FC Porto bol odsunutý na vedľajšiu koľaj.

Práve nedostatok herného priestoru bol jedným z dôvodov, prečo hráčov agent Jorge Mendes prakticky počas celého leta riešil odchod svojho klienta inam. V hre boli hlavne Chelsea a Manchester United. Jamés nakoniec ostal členom kádra Zinedinea Zidanea.

Najväčšia hviezda kolumbijskej reprezentácie tento týždeň priliala do otázok ohľadom svojej budúcnosti viac svetla. „Myslím si, že všetko je v poriadku. Real je skvelý klub, vždy som tu chcel hrať.  Striedajú sa horšie obdobia s lepšími, no rád by som tu ostal dlhodobo,“  prehlásil technicky zdatný stredopoliar pre denník the Metro.

V stredu Jamés odohral v drese Merengues 76 minút pri výhre 3:1 nad SSC Neapol. Išlo o prvý duel od januára, v ktorom Rodriguez štartoval v základnej zostave. Očakáva sa, že po návrate Garetha Balea sa hrací čas agilného Kolumbijčana opäť o niečo zníži.