Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.2.)

štvrtok, 16. február 2017 10:28 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Costa predĺži kontrakt

Anglický denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnska Chelsea dohodne so španielskym útočníkom Diegom Costom na novom kontrakte. Kontroverzný zakončovateľ bol spájaný s odchodom do Číny či Atlética Madrid, v Londýne je však šťastný. (The Sun)

Spurs bojujú o Zahu

Daily Express informuje, že vedenie Tottenhamu Hotspur by do svojho tímu rado priviedlo anglického krídelníka Wilfrieda Zahu. Kohúti sa bývalého hráča Manchestru United, ktorý momentálne oblieka dres Crystal Palace, pokúšajú získať od januára. (Daily Express)

Barcelona sleduje beka

Španielsky denník Marca zverejnil informácie, podľa ktorých sa Barcelona zaujíma o talentovaného pravého obrancu Michela Maceda. Bek prvoligového UD Las Palmas by vraj na Camp Nou mohol sťahovať už toto leto. (Marca)

Everton ide po Sagnovi

Le 10 Sport hlása, že francúzsky reprezentant Bacary Sagna by sa mohol sťahovať z Manchestru City. O jeho služby má eminentný záujem liverpoolsky Everton, ktorý by chcel skvalitniť defenzívne rady. (Le 10 Sport)

Belotti do United?

Tréner Manchestru United José Mourinho by vraj chcel na Old Trafford dotiahnuť talianskeho útočníka Andreu Belottiho, tvrdí Tuttomercatoweb. Zakončovateľ FC Turín je okrem hľadáčiku Red Devils taktiež pod drobnohľadom Chelsea či Realu Madrid. (Tuttomercatoweb)

Z VOLEJA

Útočník Manchestru Marcus Rashford je pripravený na Old Trafford podpísať nový kontrakt. (The Times)

Čilský stredopoliar Arturo Vidal prehlásil, že nemá v úmysle opúšťať Bayern Mníchov. (goal.com)

Taliansky záložník Marco Verratti vylúčil, že by chcel opustiť Paríž Saint- Germain. (goal.com)

Tottenham Hotspur pozorne sleduje situáciu okolo Anthonyho Martiala z Manchestru United. (Daily Mirror)