Main Content

Šokujúce vyjadrenia Nainggolana: Opísal svoju nenávisť voči Juventusu

pondelok, 13. február 2017 14:59 | Autor: Jakub Vaverka

Šokujúce vyjadrenia Nainggolana: Opísal svoju nenávisť voči Juventusu
Šokujúce vyjadrenia Nainggolana: Opísal svoju nenávisť voči Juventusu | zdroj: © TASR

Juventus Turín je bez väčších pochýb najlepší taliansky tím súčasnosti. Stará Dáma je kvôli svojim úspechom tŕňom v oku veľkej časti územia Talianska. Svoju nenávisť k Zebrám neskrýva ani belgický záložník AS Rím Radja Nainggolan.

28- ročný belgický reprezentant Radja Nainggolan jasne potvrdil, že úradujúci taliansky šampión Juventus Turín mu poriadne leží v žalúdku. „Je lepšie vyhrať jednu trofej s Rímom ako vyhrať desať s Juventusom,“ začal pre Corriere dello Sport.

Nenávisť voči Starej Dáme mal potetovaný bojovník zo stredu poľa v sebe dávno predtým ako odišiel do Talianska. „Som proti Juventusu. Som proti nim odkedy som sa narodil. Ešte predtým, ako som prišiel do Cagliari som na tom klube neznášal úplne všetko. Nenávidím ich z celého srdca. Dal by som všetko za to, aby som ich v drese Cagliari porazil.“

Nainggolan v lete mohol odísť do Anglicka, kde sa o jeho služby eminentne zaujímala Chelsea. Rozhodol sa však ostať vo večnom meste. S Vlkmi má smelé plány. „Ak nevyhráme ligu, vyhráme taliansky pohár. To je sľub pre našich fanúšikov.“

V Taliansku slová belgického záložníka vyvolali kontroverziu, napätie medzi Rímom a Juventusom je obrovské. Stará Dáma je aktuálne najlepším tímom na Apeninskom polostrove a aj napriek nenávisti veľkej časti fanúšikov, patrí taktiež medzi najpodporovanejšie celky.