Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.2.)

štvrtok, 9. február 2017 10:50 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (9.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín

Madrid chce Belottiho

Talianske noviny Gazzetta dello Sport píšu, že Real Madrid je ďalším tímom, ktorý sa zaujíma o talentovaného strelca Andreu Belottiho z FC Turín. Výkupná klauzula žiadaného zakončovateľa predstavuje 100 miliónov eur. (Gazzetta dello Sport)

Hart do Arsenalu?

Daily Mail informuje, že kmeňový brankár Manchestru City Joe Hart, ktorý je na hosťovaní v talianskom FC Turín, by mohol v letnom prestupovom období prestúpiť do londýnskeho Arsenalu. Interes mali aj Liverpool a Chelsea. (Daily Mail)

Lallana podpíše zmluvu

Podľa denníka Daily Telegraph je anglický reprezentant Adam Lallana blízko k podpisu nového kontraktu s Liverpoolom. Bývalý hráč Southamptonu bol spájaný s prestupom do Španielska, no údajne je na Anfield Road šťastný. (Daily Telegraph)

Real loví brankárov

Podľa bulvárneho denníka The Sun si vedenie Realu Madrid zaumienilo, že získa jedného z dvojice gólmanov David De Gea (Manchester United)- Thibaut Courtois (Chelsea). Prezident Los Blancos Florentino Perez chce kvalitnejšiu jednotku ako je Keylor Navas. (The Sun)

Z VOLEJA

José Mourinho bude rokovať s vedením Manchestru United o predĺžení kontraktu. (The Sun)

AC Miláno sleduje útočníka Manchestru City Sergia Aguera. (Corriere dello Sport)

Skúsený tréner Roberto Mancini je pod drobnohľadom AC Miláno. (Corriere dello Sport)

Chelsea sa zaujíma o krajného obrancu Valencie Joaa Cancela. (Yahoo Sports)