Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.2.)

streda, 8. február 2017 10:45 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (8.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín

Loftus- Cheek do Nemecka?

Sport Bild tvrdí, že talentovaný stredopoliar londýnskej Chelsea Ruben Loftus- Cheek by mohol odísť do nemeckej Borussie Monchengladbach. Žriebätá majú o anglického mladíka obrovský záujem, pričom možnému odchodu RLC zo Stamford Bridge by mohol nahrávať dobrý obchodný vzťah oboch mužstiev. (Sport Bild)

Aubameyang do Liverpoolu?

Anglický Liverpool je podľa denníka The Sun ďalším klubom, ktorý sa bude v letnom prestupovom období zaujímať o gabonského reprezentanta Pierra- Emericka Aubameyanga. The Reds vraj na oporu Borussie Dortmund pripravujú 40 miliónov libier. (The Sun)

Lukaku chce odísť do Chelsea

Útočník liverpoolskeho Evertonu Romelu Lukaku je podľa informácií Evening Standard otvorený návratu do londýnskej Chelsea. Belgičan by sa vraj mohol vrátiť na Stamford Bridge za astronomických 75 miliónov libier. (Evening Standard)

Shaw k Spurs?

Yahoo Sports informuje, že londýnsky Tottenham Hotspur sa pokúsi získať reprezentačného obrancu Lukea Shawa z Manchestru United. Shawovi sa nedarí presadiť pod vedením Josého Mourinha, pričom odchod inam by bol preňho riešením. (Yahoo Sports)

 Z VOLEJA

Arsenal a Chelsea sa pokúsia získať Yannicka Ferreiru Carrasca z Atlética Madrid. (The Sun)

Barcelona sleduje situáciu okolo obrancu Benficy Lisabon Victora Lindelofa. (O Jogo)

Manchester City je pripravený investovať veľké peniaze do príchodu Aubameyanga z Dortmundu. (The Sun)