Main Content

Neymar: Barcelona je hladná, ideme si po titul!

utorok, 7. február 2017 09:21 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar: Barcelona je hladná, ideme si po titul!
Neymar: Barcelona je hladná, ideme si po titul! | zdroj: © TASR

Barcelona v neúplnej tabuľke La Ligy stráca na vedúci Real Madrid jeden bod, no Biely Balet má dva zápasy k dobru. Katalánci zakopli už príliš veľakrát, Brazílčan Neymar však hovorí o odhodlanosti v katalánskom tábore.

Barcelona cez víkend zdolala Athletic Bilbao na svojej pôde 3:0 a momentálne je na dostrel Realu Madrid. Merengues čakajú dohrávky vo Vigu proti Celte a na pôde o záchranu bojujúcej Valencie. Navyše, do konca sezóny uvidíme ešte jedno ligové El Clásico. Boj o majstrovskú trofej môže byť ešte veľmi zaujímavý.

Myslí si to aj hviezdny Neymar, ktorého slová priniesol magazín ​FourFourTwo: „Viem, boj o titul je trochu komplikovaný, no nič nie je nemožné. Minulý rok sme mali dvanásťbodový náskok a nakoniec sme vyhrali o jeden alebo dva body. Ak sa teda nemýlim.“

Brazílčan je optimista. „Do konca sezóny stále ostáva veľa zápasov. Môže sa stať čokoľvek. Sme plne koncentrovaní. Sme hladní po titule a ideme si poň,“ smelo prehlásil člen prestížneho útočného trojzáprahu MSN.

Bývalý hráč Santosu sa taktiež vyjadril na otázku, ktorá liga je podľa neho najlepšia. „Myslím si, že momentálne je najlepšia španielska liga. Mužstvá zo Španielska vyhrali v posledných troch rokoch na európskej pôde všetky tituly. Barcelona a Real Madrid Ligu majstrov, Sevilla Európsku ligu. Španielska liga teda vládne Európe. Sú tu aj iné tímy a iní hviezdni hráči, no podľa mňa Španielsko exceluje najviac,“ zakončil podľa Pelého budúci najlepší hráč na svete.