Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.2.)

pondelok, 6. február 2017 13:05 | Autor: TASR

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (6.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Martial chce prestúpiť

Mirror informuje, že talentovaný mladík Anthony Martial už nechce vysedávať v Manchestri United na lavičke a rád by prestúpil. Obrovský záujem o jeho služby má francúzsky celok Paríž Saint- Germain. K prestupu 21- ročného reprezentanta by mohlo dôjsť v lete. (Mirror)

Laporte do City?

Podľa správ z plátku Mirror je Manchester City pripravený investovať 39 miliónov libier do kúpy talentovaného stopéra Aymericka Laporteho. Laporte, ktorý je pod drobnohľadom veľkoklubov už dlhšie obdobie, je stále hráčom Athleticu Bilbao. (Mirror)

Inter ide po Contem

Inter Miláno si podľa plátku Tuttosport stanovil ako hlavný prestupový cieľ talianskeho trénera Antonia Conteho. Celok zo San Sira sa chce vrátiť na vrchol Serie A, pričom aktuálny kormidelník Chelsea by vraj čierno- modrým pomohol pomôcť. (Tuttosport)

Costa rozmýšľa o odchode

Brazílsky reprezentant Douglas Costa, ktorému sa pod vedením Carla Ancelottiho nedarí podľa svojich predstáv, vraj zvažuje odchod z Bayernu Mníchov. Rýchly krídelník má vraj niekoľko ponúk zo Španielska a Francúzska. (goal.com)

Z VOLEJA

Skúsený obranca Martin Caceres mohol prestúpiť do AC Miláno, ponuku čierno- červených však odmietol. (goal.com)

Borussia Dortmund získala skúseného beka Topraka za 12 miliónov eur. (goal.com)

Odchod Sergia Aguera z Manchestru City je údajne stále reálnejšou možnosťou. (goal.com)

Špekulácie o odchode Erica Lamelu z Totttenhamu Hotspur sú len výmyslami médií. (goal.com)