Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.2.)

nedeľa, 5. február 2017 10:55 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.2.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (5.2.) | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie skončilo, ale špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Arsenal chce Carricka

Anglický bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej sa londýnsky Arsenal pokúsi v letnom prestupovom období získať skúseného stredopoliara Michaela Carricka. Carrick je aktuálne hráčom konkurenčného Manchestru United. (The Sun)

Chelsea v bitke o Aguera

Sunday Mirror informuje, že londýnska Chelsea je ďalším tímom, ktorý sa zapojil do prestupovej bitky o argentínskeho útočníka Sergia Aguera. Budúcnosť populárneho „Kuna“ v Manchestri City je totiž nejasná. Záujemcom by mohol byť dostupný za 75 miliónov libier. (Sunday Mirror)

Morata do Chelsea?

Španielsky útočník Alvaro Morata podľa denníka Daily Telegraph povedal svojím priateľom, že ráta s letným prestupom do londýnskej Chelsea. Kanonier Realu Madrid bol v súvislosti s The Blues spájaný už minulé leto, no do Londýna neprestúpil. (Daily Telegraph)

Calhanoglu chce hrať za Chelsea

Skúsený stredopoliar Hakan Calhanoglu, ktorý nedávno dostal štvormesačný dištanc , v rozhovore povedal, že ak pán Boh dá, bude v nasledujúcej sezóne obliekať dres londýnskej Chelsea. Klub zo Stamford Bridge možné získanie experta na priame kopy nekomentoval. (goal.com)

Z VOLEJA

Vo včerajšom londýnskom derby Chelsea porazila na domácom ihrisku Arsenal 3:1 a na svojho mestského rivala si vypracovala už 12- bodový náskok.

Liverpoolske FC je v kríze. The Reds na pôde o záchranu bojujúceho Hullu City prehrali 0:2 a ich šanca na titul je už iba v teoretickej rovine.