Main Content

Hráč Atlética Madrid zatknutý za domáce násilie!

piatok, 3. február 2017 13:05 | Autor: Timotej Gašper

Hráč Atlética Madrid zatknutý za domáce násilie!
Hráč Atlética Madrid zatknutý za domáce násilie! | zdroj: Youtube

Len pred chvíľou vyšla na povrch informácia, podľa ktorej bol v nočných hodinách hráč Atlética Madrid Lucas Hernandez zadržaný a odvedený na policajnú stanicu z dôvodu násilia.

Francúzsky futbalista Lucas Hernandez bol dnes v noci okolo 2:30 zadržaný políciou v jeho dome v Madride. Príčinou privolania hliadky mala byť hlučná  hádka, ktorú začal len 20-ročný Lucas so svojou priateľkou.

Portál TheSun.uk píše, že hviezda Atlética mala prísť domov v neskorých nočných hodinách pod značným vplyvom alkoholu, čo mohlo byť hlavnou príčinou následnej agresie.

Hádka ale vyústila až k tomu, že 20-ročný Hernandez zaútočil na svoju priateľku, ktorá kvôli zraneniam skončila až v nemocnici. Podľa dostupných zdrojov je žena v poriadku a zranenia neboli vážne. Francúz bol podľa správ susedov odvedený políciou a nekládol žiaden odpor.

Hernández tak podľa správ má vypadnúť z kádra Altética Madrid a podrobiť sa súdnemu procesu, kde sa celý prípad dôkladne prešetrí a vyvodí sa záver, ktorý môže mať na kariéru 20-ročnej hviezdy zlý dopad.