Main Content

Dembelé cestoval Londýna. Posilní Chelsea?

utorok, 31. január 2017 16:52 | Autor: Jakub Vaverka

Dembelé cestoval Londýna. Posilní Chelsea?
Dembelé cestoval Londýna. Posilní Chelsea? | zdroj: © TASR

Talentovaný Moussa Dembelé zo škótskeho Celticu Glasgow patrí medzi najžiadanejších hráčov na prestupovom trhu. V posledný deň prestupového obdobia vyzerá byť horúci jeho prípadný prestup do londýnskej Chelsea. Získajú Modrí zaujímavú posilu?

Zakončovateľ Katolíkov je spájaný s možným odchodom zo Celtic Parku praktické celé zimné prestupové obdobie. Avšak až v posledný deň transferového okna naberá jeho prestup reálne kontúry.

Nádejný 20- ročný Francúz, ktorý v tejto sezóne škótskej Premier League skóroval deväť gólov a mierou vrchovatou pomohol Celticu k prvému miestu a rekordnému 22- bodovému náskoku na čele, je na lane londýnskej Chelsea. Modrí za jeho služby ponúkajú až štyridsať miliónov libier.

Dembelé pripomína svojím herným prejavom legendu londýnskej Chelsea, Didiera Drogbu. „Pracoval som s Didierom v Chelsea a myslím si, že Moussa je podobný druh hráča. Je to futbalista pre veľké zápasy. Má vieru v seba. Je to chlapec, ktorý sa môže dostať na vrchol,“ povedal o ňom pre Daily Record kouč Glasgowčanov Brendan Rodgers.

Špekuláciám ohľadom Moussu Dembelého pridali fotografie, ktoré zverejnil fanúšik Guy Goma na svojom profile na sociálnej sieti Twitter. „Veľký Moussa na palube môjho letu do Londýna. Nerob to veľký muž,“ znel popis Gomu, ktorý si zrejme neželá, aby Dembelé opustil jeho obľúbený Celtic.