Main Content

Vidal na odchode z Bayernu? Vyjadril sa Ancelotti

štvrtok, 5. január 2017 11:47 | Autor: Squashmaster

Vidal na odchode z Bayernu? Vyjadril sa Ancelotti
Vidal na odchode z Bayernu? Vyjadril sa Ancelotti | zdroj: © TASR

Zimné prestupové obdobie už prinieslo nejeden veľký futbalový šok. Za najväčšie možno považovať Oscarov odchod z Chelsea za veľkými čínskymi peniazmi, či Draxlerov prestup do parížskeho veľkoklubu.

Práve londýnska Chelsea bude potrebovať náhradu za brazílskeho stredopoliara Oscara. V tejto súvislosti sa v minulých dňoch objavili špekulácie o príchode Artura Vidala z Bayernu Mníchov, hlavne keď britský bulvárny denník Sun zverejnil, že samotný Vidal sa spolu so svojím agentom údajne stretli s Antoniom Contem na Boxing day.

Olej do ohňa prilial aj samotný hráč, keď na Instagrame likol post, ktorý hovoril o jeho možnom prestupe na Stamford Bridge.

Týmto rečiam však dal zrejme definitívnu bodku taliansky kormidelník bavorského giganta Carlo Ancelotti, ktorý pre portál goal.com akékoľvek prestupové špekulácie rezolútne poprel. "Je to úplný nezmysel, Arturo nikam neodchádza."

29- ročný Čiľan prestúpil do Bayernu v roku 2015, keď predtým štyri roky obliekal dres turínskeho Juventusu, s ktorým získal aj štyri talianske tituly a prebojoval sa aj raz do finále Ligy majstrov. Zatiaľ odohral za bavorský veľkoklub 44 zápasov a skóroval päťkrát, pričom už trikrát v priebehu tejto sezóny.