Main Content

Griezmann by mal v Manchestri United nahradiť Rooneyho

štvrtok, 15. december 2016 15:16 | Autor: Squashmaster

Griezmann by mal v Manchestri United nahradiť Rooneyho
Griezmann by mal v Manchestri United nahradiť Rooneyho | zdroj: © TASR

O prestupe Antoina Griezmanna do Manchestru United sa hovorilo už v minulosti, avšak následne tento francúzsky reprezentant vo farbách Atletica Madrid podpísal so súčasným zamestnávateľom predĺženie kontraktu.

Podľa aktuálnej zmluvy by prípadný záujemca o špílmachera Antonie Griezmanna musel zaplatiť závratných 85,3 milióna libier. Zdá sa však, že ani táto obrovská suma neodrádza Josého Mourinha.

Špekulácie rozprúdil aj samotný Francúz, ktorý v posledných týždňoch hovoril chválospevy na adresu 20-násobného anglického majstra. V jednom z rozhovorov 25-ročný Francúz povedal, že by počas kariéry veľmi rád pôsobil aj v Premier League a taktiež by si rád zahral po boku kolegu z francúzskej reprezentácie Paula Pogbu.

Podľa portálu 90min.com je veľká šanca, že k ďalšiemu obrovskému prestupu do United naozaj dôjde, pretože to na twitteri potvrdil aj uznávaný futbalový novinár Pilib de Brun, podľa ktorého by v prípade príchodu Griezmanna miesto stratila ikona klubu, Wayne Rooney, ktorý už v posledných dvoch sezónach zaostáva za očakávaniami.

Pilib tiež v jednom z rozhovoror uviedol: "Ako ste si pravdepodobne všimli, v priebehu posledných dvoch mesiacov Griezmann sa v súvislosti s Premier League, Paulom Pogbom a Manchestrom United vyjadril pochvalne. Taktiež Mourinho nedávno povedal Rooneymu, že ak chce hrať pravidelne, bude musieť z klubu odísť. Vyzerá to tak, ako by Griezmann mal vystriedať Rooneyho."