Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.12.)

štvrtok, 15. december 2016 09:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Včerajšie víťazstvo nad Watfordom (2:0) má aj nepríjemnejšiu stránku. Íklay Güngoğan si v 44. minúte zranil koleno, striedal a čaká na výsledky vyšetrení. (BBC)

CHELSEA: Ľahšie zranenie vyradilo Edena Hazarda zo zostavy na Sunderland. Nemá isť o nič vážne, navyše, spoluhráči to zvládli aj bez neho a vyhrali 1:0. (skysports.com)

CHELSEA: Po čerstvo podpísanej novej zmluve sa dočkal César Azpillicueta svojho dvojstého zápasu vo farbách Londýnčanov. Ten mal víťazný koniec, čo tím drží na čele. (sports.yahoo.com)

CHELSEA & TOTTENHAM: 22-ročný defenzívny záložník Eric Dier nie je spokojný s vyťažením u Kohútov, čo zaujalo viaceré celky. The Blues aj Bayern Mníchov sú pripravení prísť s ponukou. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Zimné prestupové obdobie otvorí Memphisovi Depayovi a Morganovi Schneiderlinovi možnosť odchodu. Francúz tento rok nastúpil len 3krát, Holanďan v 4 zápasoch. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Koleno trápi obrancu Erica Baillyho dlhší čas a počas duelu s Crystal Palace (2:1) sa opäť prihlásilo. Odohrať stihol len 51 minút a klub zatiaľ neprezradil, ako dlho si nezahrá. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: 24-ročný útočník Ahmed Musa nie je po príchode z CSKA Moskva členom základu Líšok. Moskovčania sa ho pokúsia získať späť, na hosťovanie do konca sezóny. (skysports.com)

STOKE CITY: Včerajšiu bezgólovú remízu so Southamptonom sledoval Marc Muniesa len ako divák. Zranenie kolena mu znemožnilo štart a stále nevie, ako dlho si počká na ďalší. (The Sun)

WEST HAM: Útočník Sassuola Gregoire Defrel veľmi pravdepodobne v januári prestúpi. Pre túto chvíľu môže očakávať ponuku z Londýna a podľa niektorých špekulácií aj od Liverpool FC. (Daily Star)