Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.12.)

streda, 14. december 2016 10:34 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (14.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Líder súťaže sa dohodol na ďalšej spolupráci s 27-ročným obrancom Cesarom Azpillicuetom. Nová zmluva má trvanie do konca sezóny 2019/20. (ESPN)

CHELSEA: Taliansku ligu by si mohol vyskúšať stredopoliar Cesc Fabregas. Ten má u The Blues odohraných 104 zápasov, z toho len šesť v prebiehajúcej sezóne. Prejsť by mohol do AS Rím. (Guardian)

CHELSEA: Dlhodobo sa píše o možnom odchode Oscara z Londýna. Brazísleho záložníka má momentálne na muške Šanghaj SIPG, ktorý ponúka 71 miliónov eur. (metro.co.uk)

CHELSEA & MANCHESTER CITY: Nervózny záver zápasu 14. kola vyniesol finančné tresty. Lepšie z toho vyšiel tím z Manchestru s pokutou 35 tisíc libier. Hostia musia zaplatiť 100 tisíc. (BBC)

MANCHESTER CITY: Šoférovanie pod vplyvom alkoholu vyšlo Yayu Tourého na pokutu 64 tisíc eur. Okrem toho súd nariadil odobratie vodičského preukazu na osemnásť mesiacov. (Express)

MANCHESTER CITY: Pokojnejšie prestupové obdobie si naplánovali na Etihad Stadium. Okrem už dohodnutého Gabriela Jesusa z Palmeiras nepríde cez zimu žiadna nová posila. (Goal.com)

ARSENAL: Po zranení kolena opäť naplno trénuje Per Metresacker. Vďaka tomu by sa čoskoro mohol objaviť aj v zápase, a to možno už v nedeľnom proti Manchestru City. (ESPN)

ARSENAL: Nové zmluvy budú diskutované v prípade troch francúzskych futbalistov. Dočkať by sa mohol Laurent Koscielny, Francis Coquelin aj Olivier Giroud. (talksport.com)

WEST HAM & SUNDERLAND: Zaujímavý január čaká stopéra Lamina Koného. 27-ročný reprezentant Pobrežia Slonoviny je v hľadáčiku Kladivárov, ktorí aktuálne ponúkajú 18 miliónov libier. (Express)

MIDDLESBROUGH: Forward Jordan Rhodes sa rozhodol pre odchod zo svojho súčasného klubu a je tak pripravený rokovať so záujemcami. Ako prvá zatiaľ zareagovala Aston Villa. (clubcall.com)