Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.12.)

utorok, 13. december 2016 06:58 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (13.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Výkon brankára Lorisa Kariusa je často kritizovaný a Jürgen Klopp sa svojho zverenca pred Garym Nevillom zastal: „Predviedol, ako sa popasoval s prácou vo Valencii, tak prečo mu dovolíme hodnotiť hráčov v televízii? Je zrejmé, že Nevillovci nemajú radi Liverpool.“ (BBC)

MANCHESTER UNITED: Dôvody na spokojnosť priniesli novinky z maródky. Chris Smalling, absentujúci pre zlomený prst na nohe, má byť čoskoro plne fit a koleno Henrika Mchitarjana nakoniec bude potrebovať „len“ dvojzápasovú prestávku. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Zmenu pôsobiska zvažuje 32-ročný brankár Samir Handanovič z Interu Miláno. Britská tlač si okamžite spomína na City, ktorí nedávno oňho javili záujem. (Fichajes.com)

MANCHESTE CITY: Štvrtý tím súťaže poškuľuje po posilách. Novinári špekulujú najmä o Davidovi Alabovi z Bayernu a záložníkovi Julianovi Weiglovi z Dortmundu. (skysports.com)

MANCHESTER CITY, ARSENAL & LEICESTER CITY: Anglickí zástupcovia v šestnásťfinále Ligy majstrov poznajú súperov. Londýnčania začnú 15. februára proti Bayernu Mníchov, tím z Manchestru o týždeň neskôr otvorí dvojzápas s Monakom a majstrom žreb prisúdil španielsku Sevillu. (UEFA.com)

ARSENAL: Prebiehajúce rokovania o novom kontrakte Alex Oxlade-Chamberlain popiera a sústredí sa len na svoje výkony. Platnosť toho aktuálneho mu trvá do leta 2018. (Goal.com)

ARSENAL: Zadák Carl Jenkinson odohral v tomto ročníku len 83 ligových minút a chystá sa na hosťovanie. Veľký záujem javí Aston Villa, pohybujúca sa v strede druholigovej tabuľky. (metro.co.uk)

LEICESTER CITY: Po otvorení prestupového okna sa za 18 miliónov eur dotiahne prestup Onyinyeho Wilfreda Ndidiho z Genku. Defenzívny záložník už absolvoval aj zdravotnú prehliadku. (Transfermarkt.de)

EVERTON: 20-ročný záložník Riechedly Bazoer je v hľadáčiku The Toffees. O možnom prestupe talentu z Ajaxu Amstedram píše predovšetkým tlač v Holandsku. (tribalfootball.com)

STOKE CITY: Portugalský obranca Bruno Martins Indi u Hrnčiarov len hosťuje z Porta. Trénerovi Markovi Hughesovi sa to máli a bude sa snažiť dohodnúť hráčov trvalý prestup. (Mirror)