Main Content

Mourinho údajne hovoril s Payetom o prestupe do Manchestru United

pondelok, 12. december 2016 10:56 | Autor: Squashmaster

Mourinho údajne hovoril s Payetom o prestupe do Manchestru United
Mourinho údajne hovoril s Payetom o prestupe do Manchestru United | zdroj: © TASR

Podľa francúzskych zdrojov hovoril súčasný tréner Manchestru United José Mourinho s playmakerom kladivárov z West Hamu Dimitrim Payetom o jeho možnom januárovom prestupe do dresu červených diablov.

Podľa portálu le10sport  bol extravagantný portugalský kouč v priamom kontakte s francúzskym reprezentantom.

Payet má za sebou excelentnú minulú sezónu v drese West Hamu a aj na európskom šampionáte patril k jedným z najlepších hráčov nielen Francúzska, ale celého EURA. Aj v prebiehajúcej sezóne patrí k oporám svojho mužstva, keď v 16 zápasoch dal 3 góly a na sedem asistoval (West Ham dalv tejto sezóne len 17 gólov). West Hamu sa však vôbec nedarí, keď po 15. kole je až na 17. mieste, iba jeden bod od prvého vypadávajúceho tímu, ktorým je momentálne Swansea. Prestupom do dresu United by si Payet určite pomohol, pretože zverenci Josého Mourinho sú aktuálne na šiestom mieste a určite ešte zabojujú o miestenku v budúcoročnej Lige majstrov.

Vzhľadom na to, že tento francúzsky stredopoliar už má 29 rokov, ide zrejme o poslednú príležitosť zahrať si v jednom z najkvalitnejších a najrenomovanejších európskych klubov. Preto sa dá v prípade predloženia dobrej ponuky predpokladať, že Payet mi ju okamžite vzal.