Main Content

Theo Walcott vyhral stávku so svojou krásnou manželkou (fotky vnútri)

nedeľa, 11. december 2016 12:10 | Autor: Squashmaster

Theo Walcott vyhral stávku so svojou krásnou manželkou (fotky vnútri)
Theo Walcott vyhral stávku so svojou krásnou manželkou (fotky vnútri) | zdroj: Instagram

Zraneniami sužovaný Theo Walcott na začiatku tejto sezóny uzavrel so svojou manželkou Melanie zaujímavú stávku.

Po góle v minulom kole do siete Bournemouthu, ktorý bol deviatym v sezóne, Walcott pre britský denník The Independent  prezradil: "Chcem sa dostať na úroveň desiatich gólov pred Vianocami, aby som od svojej manželky dostal nový kávovar."

V sobotňajšom zápase 15. kola anglickej ligy medzi Arsenalom so Stoke City (3:1) sa mu to podarilo. 27-ročný anglický útočník zaznamenal jubilejný desiaty gól, prihrával mu naň Hector Bellerin. V Premier League ich má na konte sedem, tri pridal v Lige majstrov.



Galéria: Theo Walcott s manželkou Melanie
(12 fotiek)

Gól v zápase so Stoke City mal nemalú zásluhu na tom, že v mimoriadne vyrovnanej Premier League, kde v konečnom zúčtovaní môže rozhodovať každý bod, sa londýnski kanonieri posunuli na prvé miesto. Po nedeli ich ale môže predbehnúť v tabuľke ďalší londýnsky klub - Chelsea, ktorej stačí na Stamford Bridge s West Bromwichom neprehrať, a vráti sa na čelo anglického pelotónu.

Walcott po zápase neskrýval nadšenie zo súčasnej formy Wengerovho tímu. ,,Toto je najlepší tím, v akom som kedy bol," povedal novinárom. ,,Keď si oblečiete dres Arsenalu okamžite naberiete sebavedomie".

Walcott sa okrem nového kávovaru môže tešiť aj z toho, že spomínaný gól bol jeho jubilejným stým v jeho kariére.