Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.12.)

nedeľa, 11. december 2016 11:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (11.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Dôležité rozhodnutie má pred sebou Ashley Young. 31-ročný krídelník nastúpil v tomto ročníku len 4krát a získať ho chce Everton, Swanea City či Watford. (Express)

ARSENAL: Zo včerajšieho stretnutia so Stoke City (3:1) odohral Shkodran Mustafi len 24 minút a následne musel nútene striedať. Zranil si stehenný sval a chýbať má asi tri týždne. (BBC)

CHELSEA: Davida Luiza čaká ešte jedna prehliadka u doktora, aby sa rozhodlo o jeho dnešnom štarte proti West Bromwich. Koleno po zákroku Sergia Agüera stále nie je úplne fit. (Daily Star)

CHELSEA & TOTTENHAM: Zotrvanie záložníka Francka Kessiého v Atalante je nepravdepodobné a v hre je najmä Anglicko. Bojovať oňho budú dvaja londýnski konkurenti. (Daily Star)

LEICESTER CITY: Leonardo Ulloa je na odchode od The Foxies. Hoci ho britská tlač spája najmä so Sunderlandom, argentínsky útočník by uprednostnil odchod do Číny. (talksport.com)

EVERTON: Karamelky sú v kontakte s druholigovým Boltonom. Radi by totiž od neho kúpili forwarda Zacha Clougha, 21-ročného odchovanca Wanderers. (Daily Star)

EVERTON: 35-ročný záložník Gareth Barry odohral 609. zápas v Premier League. Tým vyrovnal v historických tabuľkách Franka Lamparda a o 23 štartov viac má len Ryan Giggs. (ESPN)

STOKE CITY: Návrat do vlasti by si prial obranca Marc Muniesa. Bývalý futbalista Barcelony sa v zimnom prestupovom období upíše Betisu. (Fichajes.com)

SUNDERLAND: Africký pohár národov tradične znamená neprítomnosť hráčov v klube. Hrôzu z tohto šampionátu majú hlavne Čierne mačky, ktoré takýmto spôsobom v januári stratia hneď dvoch stopérov – Laminu Koného a Papu Djilobodjiho. (Daily Mail)

WEST BROMWICH: Začiatkom nového kalendárneho roka aktivuje Darren Fletcher klauzulu, ktorou predĺži svoj kontrakt. 32-ročný stredopoliar sa tým upíše do leta 2018. (Eurosport)