Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.12.)

sobota, 10. december 2016 10:18 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Zranenie kolena Raheema Sterlinga nakoniec znamenalo neúčasť len v dvoch zápasoch. Pre dnešný zápas na pôde Leicesteru City je plne fit. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Hosťovanie stopéra Eliaquima Mangalu vo Valencii môže byť zmenené na trvalý prestup. City si však pýtajú 15 miliónov eur, čo sa Španielom zdá priveľa. (sportsmole.co.uk)

LIVERPOOL: Kamerunský stopér Joël Matip sa rozhodol vynechať Africký pohár národov a ostane k dispozícii klubu. Kontinentálny šampionát bude prebiehať od 14. januára do 5. februára. (skysports.com)

CHELSEA: November pozná manažéra a hráča mesiaca. Obe ocenenia putovali na Stamford Bridge. Antonio Conte bol odmenený za 9 bodov z troch zápasov, Diego Costa za 2 góly a 2 prihrávky. (Metro)

SOUTHAMPTON: Stretnutie s Hapoelom Beer Sheva (1:1) prinieslo aj jedno zranenie. Útočníka Charlieho Austina trápi rameno, pre ktoré si nezahrá zajtra proti Middlesbrough. (skysports.com)

TOTTENHAM: Stredopoliar Delle Alli sa dostal pod drobnohľad PSG, a tí šetriť nehodlajú. Za 20-ročného Angličana ponúkajú 50 miliónov libier. (ESPN)

LEICESTER CITY & EVERTON: Vážne zranenie Yannicka Bolasieho núti Liverpoolčanov nakupovať. V zime zacielia na Demaraia Graya, ktorý uzatvára svoj prvý rok na King Power Stadium. (sportsmole.co.uk)

WATFORD: Ostatné kolo Daryl Janmaat vynechal pre zranenie hlavy. Privodil si ho po kolízii vo vzdušnom súboji. Pred zápasom proti Evertonu je už plne k dispozícii a pripravený hrať. (ESPN)

BOURNEMOUTH: Zelenú dostala výstavba nového štadióna. Dean Court na juhu Británie vymenení Vitality Stadium. Do prevádzky sa dostane v sezóne 2020/21 a jeho kapatica bude 20 tisíc miest. (klubový web)