Main Content

Najlepšia reklama na Premier League!

piatok, 9. december 2016 14:04 | Autor: Martin Gregor

Najlepšia reklama na Premier League!
Najlepšia reklama na Premier League! | zdroj: © TASR

Na Vitality Stadium to bol historický deň pre Bournemouth. Eddie Howe vyhecoval svoj tím k výnimočnému obratu, keď čerešničky dokázali otočiť stratený zápas a porazili rozbehnutý Liverpool 4:3! The Reds sa ešte červenajú, lebo opäť zlyhali v obrane, ale najmä prehrali duel, v ktorom ešte v 64. minúte viedli 3:1! Sedemgólová prestrelka tak potvrdila, že v Premier League môže každý poraziť každého.

Conteho revolúcia pokračuje! Na Etihad sme videli všetko,čo má mať bitka o prvé miesto: vlastný gól, nepremenené šance domácich, smrteľné brejky hostí, dve červené karty, veľa emócií a drámu až do 97. minúty. The Blues na vrchole, labute zo Swansey na dne ligovej tabuľky. Ale zaujala aj prehra Southamptonu a Leicesteru či kanonáda Alexisa Sáncheza v derby kladivárov s kanoniermi, v ktorom dal hetrik za 14 minút.

Sme zvedaví, či bude remízové prekliatie Manchestru United pokračovať aj na Old Trafford v zápase týždňa proti Spurs. Aké prekvapenia nám prinesie 15. kolo?

Branko Cap promo manažér Digi Sport
branko.cap@digisport.sk

 

Gól 14. kola

Zlatan Ibrahimovič

Zlatan Ibrahimovič opäť gólovo prehovoril. Jeho Manchester United sa výsledkovo trápi, ale proti Evertonu ukázal svoju neomylnú streleckú mušku.

Moment 14. Kola

Guardiolova prvá domáca prehra

Horúce manchesterské hlavy schladila pragmatická Chelsea. Pep Guardiola utŕžil prvú domácu prehru na Etihad Stadium. V šlágri 14. kola jeho zverenci viedli gólom do šatne, napokon to na body nestačilo. Chelsea je zaslúženým lídrom a nič na tom nezmenil ani nechutný záver ostrosledovaného duelu.

Hráč 14. kola

Alexis Sánchez

Malo to byť londýnskde derby ako remeň, no napokon z toho bola one man show v podaní Alexisa Sáncheza. Čilský reprezentant je ťahúňom Arsenalu a jeho hetrik a gólová asistencia nepotrebujú ďalší komentár.

Zápas týždňa 15. kolo

Manchester United - Tottenham

Šlágrom 15. kola Premier League je duel Manchester United - Tottenham. Old Trafford bude svedkom súboja manažérskych osobností Josého Mourinha a Mauricia Pochettina. Red Devils čakajú na trofej od konca éry Sira Alexa Fergusona od roku 2013, kohúti sa naposledy tešili z titulu ešte v roku 1961. Momentálne ide o duel susedov v tabuľke, šiesteho a piateho tímu anglickej ligy, ale delí ich v tabuľke až šesť bodov. Bilancia v ére Premier League hovorí jednoznačne v prospech červených diablov, keď zo 48 vzájomných meraní síl vyhrali 31, Spurs iba šesť. Duel sledujte v nedeľu 11. decembra o 15:15 exkluzívne na DIGI Sport 1, v predzápasovom štúdiu od 14:55 privíta Marek Skáčik Richarda Čecha. Stretnutie komentuje Matúš Lukáč.