Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.12.)

piatok, 9. december 2016 10:28 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (9.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Kluboví skauti sa vydali do Portugalska, kde budú sledovať pravého obrancu Nélsona Semeda z Benficy. Ten by mohol prestúpiť už v januári. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Stopér Stefan De Vrij po sezóne odíde z Lazia. Správa teší najmä Červených diablov, ktorí sú ochotní zaplatiť požadovaných 35 miliónov eur a Holanďana získať. (talksport.com)

CHELSEA: 38 miliónov libier je vyčlenených na zisk útočníka Federica Bernardeschiho z Fiorentiny. Bývalý hráč talianskej „dvadsať jednotky“ sa v aktuálnej sezóne predviedol už 7 gólmi. (Daily Star)

CHELSEA: Medzi kandidátmi na zisk Branislava Ivanovica sa objavil nový klub. Je ním turecký Besiktas, ktorý rovnako o krajného beka v zime zabojuje. (Metro)

ARSENAL: Hneď niekoľko tímov zaostrilo na situáciu Alexisa Sáncheza. V prípade, že sa na novej zmluve skutočne nedohodne, hlásiť sa má napríklad Chelsea alebo Real Madrid. (Mirror)

ARSENAL: Návrat do hry plánuje obranca Hector Bellerín. Zranený členok ho už netrápi a prvé odhady hovoria, že sa do diania v Premier League vráti zajtra proti Stoke City. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Remíza s Hapoelom Beer Sheva znamená vypadnutie z Európskej ligy. Tešiť môže aspoň návrat Dušana Tadića, ktorý sa po mesačnej absencii dostal do hry v 59. minúte a bol pri góle na 1:1. (BBC)

SOUTHAMPTON: Anglická tlač informovala o tom, že José Fonte odmietol atraktívnu ponuku na predĺženie zmluvy, ktorá by z neho spravila najlepšie plateného hráča Svätcov. Portugalský stopér však niečo podobné odmieta a tvrdí, že mu vedenie nový kontrakt neponúklo ani neponúkne. (skysports.com)

STOKE CITY: 26-ročný útočník Krasnodaru, Fjodor Smolov, púta pozornosť tímov zo západnej Európy. Hrnčiarom bude v boji o ruského reprezentanta konkurovať Dortmund. (sportsmole.co.uk)