Main Content

Fanúšikovia United si stále uťahujú z Fellainiho. Sú presvedčení, že pokazí aj dnešný zápas

štvrtok, 8. december 2016 13:20 | Autor: Jakub Vaverka

Fanúšikovia United si stále uťahujú z Fellainiho. Sú presvedčení, že pokazí aj dnešný zápas
Fanúšikovia United si stále uťahujú z Fellainiho. Sú presvedčení, že pokazí aj dnešný zápas | zdroj: © TASR

Za nedeľnú remízu Manchestru United na ihrisku liverpoolskeho Evertonu (1:1) mohol podľa fanúšikov Red Devils jediný muž – Marouane Fellaini.

Belgický reprezentant v závere duelu vyrobil faul, po ktorom bol pískaný pokutový kop. V tom momente bol na ihrisku len tri minúty (v 86. minúte striedal Mkhitaryana). Následne prišlo vyrovnanie. Podporovatelia Diablov majú za to naňho stále ťažké srdce.

Manchester United v domácej súťaži stráca na vedúcu Chelsea už trinásť bodov, o zlepšenie nálady v tíme sa zverenci Josého Mourinha pokúsia v poslednom zápase skupinovej fáze Európskej ligy. Na zápas proti Luhaňsku Portugalčan nominoval aj Marouana Fellainiho.  Účasť belgického stredopoliara v nominácii na toto stretnutie však nenechala fanúšikov United chladnými.

„Fellaini, prosím, urob nám láskavosť a opusti klub v januári. S úctou, každý fanúšik Manchestru United na zemeguli,“ napísal na svoj profil na sociálnej sieti Twitter fanúšik Bruce Neves po tom ako bola zverejnená nominácia na zápas.

Niektorí si myslia, že nominácia Fellainiho a jeho prípadný štart proti ukrajinskému celku je dôkazom tvrdohlavosti Josého Mourinha. „Jednoducho viete, že Fellaini nastúpi. Je to dôkaz toho, aký je Mourinho arogantný a tvrdohlavý,“ píše NewsNowUtd.

Po nepresvedčivých výkonoch ľudia podľa všetkého stratili aj posledné kúsky dôvery v belgického reprezentanta. „Práve som videl 19- členný zoznam hráčov na EL. Som si istý, že Fellaini nastúpi a prehráme,“ píše ManUtd_Rambler. „Fellaini miesto Schneiderlina v kádri. Prečo cestuje na Ukrajinu ostáva pre mňa záhadou,“ dodal používateľ Unitedsway.

Fanúšikovia Manchestru United sa taktiež zamýšľali nad tým, že zachádzanie Josého Mourinha s francúzskym stredopoliarom Morganom Schneiderlinom je naozaj zvláštne, pričom objavili sa aj vtipné názory, podľa ktorých Belgičana berie na Ukrajinu preto, že ho tam realizačný tím plánuje nechať.