Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.12.)

štvrtok, 8. december 2016 08:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Tlačovou konferenciou sa útočník Gabriel Jesus rozlúčil s Palmeirasom a odchádza do Manchestru. Zlatý medailista z Ria je už dlhší čas dohodnutý na prestupe do City. (Goal.com)

LIVERPOOL: 23-ročný defenzívny záložník Geoffrey Kondogbia s veľkou pravdpodobnosťou v zime opustí Inter Miláno. Topfavoritom na jeho zisk je momentálne tím z Anfield Road. (sportsmole.co.uk)

ARSENAL: Zvýšenie platu by si prial útočník Alexis Sánchez a k dispozícii má aj záložný plán, pokiaľ si vedenie pohnevá. Z Číny má totiž ponuku s týždenným príjmom 400 tisíc libier. (Guardian)

CHELSEA & WEST HAM: Hosťovať u Kladivárov môže brankár Asmir Begovič. Reprezentant Bosny a Hercegoviny je v Chelsea len náhradníkom, a tak sa podobná možnosť vôbec nejaví nereálne. (Daily Star)

LEICESTER CITY: Majter Anglicka na záver skupinovej časti zaknihoval prvú prehru v Champions League. V Porte prehral 0:5, ale o prvú priečku ho to už nepripravilo. Naopak, súper si postrážil postup a udržal za sebou Kodaň. (BBC)

EVERTON: Dlhodobý prestupový cieľ, Kevin Strootman, s najväčšou pravdepodobnosťou ostane v Ríme. Dohaduje tam predĺženie spolupráce, čím dá nápadníkom košom. (sportsmole.co.uk)

HULL CITY: Problémy s trieslami musí Abel Hernández vyriešiť operáciou. Uruguajský útočník v prebiehajúcej sezóne odohral desať zápasov. Na ďalší si bude musieť počkať tri týždne. (Daily Mail)

MIDDLESBROUGH: Záujemcovia o služby obrancu Bena Gibsona nie sú bez šance. Pripraviť si však musia 35 miliónov libier a pod túto čiastku Boro nepôjde. (Independent)