Main Content

FOTO: Krásna fanúšička Chelsea sa stala vďaka svojej bunde hitom internetu (fotky vnútri)

utorok, 6. december 2016 13:15 | Autor: Jakub Vaverka

FOTO: Krásna fanúšička Chelsea sa stala vďaka svojej bunde hitom internetu (fotky vnútri)
FOTO: Krásna fanúšička Chelsea sa stala vďaka svojej bunde hitom internetu (fotky vnútri) | zdroj: © TASR

Nedeľný duel medzi Evertonom a Manchestrom United priniesol zaujímavý futbal a nerozhodný výsledok 1:1. Fanúšikov však upútala pekná diváčka, ktorá prišla do Goodison Parku oblečená naozaj netradične – v klubovej bunde Chelsea FC. Prečo zvolila práve oblečenie so znakom The Blues?

Fanúšička, ktorá duel medzi klubmi z Liverpoolu a z Manchestru sledovala v bunde Londýnčanov, sa volá Emily Rogawski a je veľkou podporovateľkou mužstva Antonia Conteho.



FOTO: Krásna Emily v bunde
Chelsea na zápase Evertonu s United.
Jej ďalšie fotky si pozrite v galérii
(zobraziť celú galériu)

Fanúšikovia po celom svete sa však počas samotného duelu, či následne po jeho skončení zamýšľali, prečo Emily zvolila na stretnutie Evertonu s Manchestrom United práve outfit z dielne The Blues. ,,Keď sa snažíte vychutnať si hru skvelých futbalistov a zo všadial len počujete: ,,Ona sa stratila?''", napísala k fotografii vyššie na svojom profile na Instagrame.

Samotná podporovateľka The Blues vzhľadom na boom, ktorý okolo nej nastal, reagovala dodatočne aj na Twitteri. „Každý, kto ma nenávidí kvôli noseniu mojej Chelsea bundy, prosím, cíťte sa slobodne v kupovaní mi nového zimného kabátu, pretože toto je jediná bunda, čo mám...“



FOTO: Je krásna a miluje futbal.
Niet divu, že sa stala hitom internetu
(zobraziť celú galériu)

Rogawski sa stala vďaka svojej Chelsea bunde na niekoľko hodín hviezdou sociálnych sietí a počet jej sledovateľov predovšetkým na sociálnej sieti Instagram výrazne stúpol (aktuálne je ich už takmer 60 tisíc). Jej najväčším "miláčikom" je Didier Drogba, o čom svedčia aj jej početné fotografie.

Najznámejšia fanúšička Chelsea
Emily Rogawski

(zobraziť celú galériu)