Main Content

Mama Davida Luiza sa po pustila do Aguera: Tváril sa ako chudáčik!

pondelok, 5. december 2016 14:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mama Davida Luiza sa po pustila do Aguera: Tváril sa ako chudáčik!
Mama Davida Luiza sa po pustila do Aguera: Tváril sa ako chudáčik! | zdroj: © TASR

Sobotný šláger anglickej Premier League medzi Manchestrom City a Chelsea (1:3) poznačili skraty domácich futbalistov v závere duelu. Všetko začal argentínsky reprezentant Sergio Aguero, ktorý si vyšliapol na hosťujúceho Davida Luiza.

Manchester City po prvom polčase viedol 1:0, následne mal niekoľko šancí na zvýšenie náskoku. Chelsea však zachránila bránková konštrukcia, či dobre chytajúci Courtois. Domáci boli značne frustrovaní, The Blues zvládli protiútoky a trikrát skórovali. Práve frustrácia z dobre vyvíjajúceho sa duelu sa zrejme nahromadila v Aguerovi.

Po väčšine čisto hrajúci futbalista si nevyberavo podal brazílskeho stopéra Davida Luiza. Nechýbalo veľa a po zákroku za hranicou únosnosti by reprezentanta Brazílie zranil. Luiz našťastie odišiel z ihriska po svojich. Aguera „ocenil“ hlavný rozhodca Anthony Taylor červenou kartou.

Okrem toho, že „Kun“ spustil lavínu nevôle na ihrisku a potýčku, do ktorej sa zapojili hráči, tréneri a dokonca aj fanúšikovia, musí čítať na svoju osobu vysoko negatívne reakcie. Niet sa čo čudovať, od Argentínčana to bol veľký skrat.

Diskutovaný zákrok nenechal chladnú ani mamu Davida Luiza, ktorá je veľkou fanúšičkou svojho syna a sleduje všetky zápasy Chelsea. „Nechápem Aguerovu vystrašenú tvár po tom, čo dostal červenú kartu. Tvári sa ako chudáčik, čo nič neurobil,“ napísala na svoj profil na sociálnej sieti Instagram.