Main Content

Ostrá kritika Fellainiho na internete. Doberá si ho aj známy slovenský raper

pondelok, 5. december 2016 14:08 | Autor: Jakub Vaverka

Ostrá kritika Fellainiho na internete. Doberá si ho aj známy slovenský raper
Ostrá kritika Fellainiho na internete. Doberá si ho aj známy slovenský raper | zdroj: © TASR

Manchester United včera siahal na tri body na ihrisku Evertonu. Po faule Fellainiho a vyrovnaní Bainesa z pokutového kopu sa však zápas skončil 1:1. Devils stratili ďalšie body, na prvé miesto ich strácajú už trinásť. Internetoví používatelia sa následne pustili do smoliara duelu Fellainiho.

Zverenci Josého Mourinha mali v Goodison Parku vyššie držanie lopty, vystrelili desaťkrát a po góle Ibrahimoviča dlhý čas viedli. V 85. minúte sa portugalský kormidelník rozhodol stiahnuť dobre hrajúceho Mchitarjana, ktorého nahradil Fellaini. Belgičan o tri minúty neskôr hlúpo fauloval v šestnástke a rozhodca odpískal pokutový kop. Baines pohodlne prekonal De Geu, body sa delili.

Reakcie fanúšikov a stránok na sociálnych sieťach nenechali na seba dlho čakať. Vinník bol jednoznačný - Marouane Fellaini. „Fellaini sa vrátil v čase a zariadil Evertonu bod v Goodison Parku,“ zverejnila svoj názor stávková kancelára Paddy Power poukazujúca na to, že Fellaini kedysi obliekal dres Evertonu.

Používateľ s prezývkou JUANMATA 8 FAN by rád videl Belgičanov odchod z Old Traffordu. „Manchester United, predajte Fellainiho, stále čakám.“

Z belgického reprezentanta si vystrelila aj stránka Footy Humour, ktorá pripojila vtipný obrázok s popisom: „Snaha prísť na to, ako môže byť Fellaini futbalistom.“

Nie je to prvý raz, čo Fellaini svojím výkonom sklamal, respektíve, čo ho verejnosť prudko kritizovala. „85.minúta, prichádza Fellaini, 87.minúta, penalta pre Everton. Učebnicový Marouane,“ napísala stránka 8 Fact Football.

K ďalšej strate bodov Red Devils sa vyjadril aj slovenský rapper Pil C, ktorý je podporovateľom tímu Josého Mourinha. Na Instagram napísal: „Moralisti mi zedli a ty Fellaini, prestúp prosím ťa už.“

Moralisti mi zedli a ty Fellaini, prestup prosim ta uz!

Fotka uverejnená používateľom PIL C (@pil_c),

Pod príspevkom Pil C-ho sa strhla vášnivá diskusia, zaujímavý pohľad poskytol užívateľ s prezývkou egresh_fresh. „Mal by odísť sám. Akože Bastian nehrá a namiesto neho toto belgické drevo?! Ach,“ napísal.