Main Content

Baví fanúšikov Arsenalu futbal? ,,Nudu'' na štadióne zabíjajú rôzne (fotky vnútri)

piatok, 2. december 2016 10:16 | Autor: Jakub Vaverka

Baví fanúšikov Arsenalu futbal? ,,Nudu'' na štadióne zabíjajú rôzne (fotky vnútri)
Baví fanúšikov Arsenalu futbal? ,,Nudu'' na štadióne zabíjajú rôzne (fotky vnútri) | zdroj: Twitter

Pre našinca je šanca vidieť špičkový európsky klub zážitkom na celý život. Ako sa však zdá, niekoľko fanúšikov si neváži možnosť sledovať naživo zápasy Arsenalu. Internet obleteli fotografie, ktoré dokazujú, že na Emirates Stadium diváci nechodievajú len kvôli futbalu.

Človek by čakal, že keď divák zaplatí nemalé peniaze, aby mohol sledovať zápasy na Emirates Stadium, tak ich skutočne sledovať bude. Podobné zmýšľanie však nezvolil fanúšik, ktorý bol „prichytený“ počas duelu The Gunners so Southamptonom v ligovom pohári Capital One Cupe.

Na fotografii vidieť, že fanúšik, ktorý meral svoju cestu na štadión, miesto pozerania zápasu venoval svoj čas domácej úlohe. Podporovateľ Oli Shorts, ktorý momentku uverejnil na sociálnej sieti Twitter celú situáciu promptne okomentoval. „Chlapec predo mnou na zápase Arsenalu so Southamptonom strávil celý prvý polčas robením domácej úlohy. Toto nepochopím.“

Prípad zo zápasu ligového pohára však nie je jediný. Internetom v posledných dňoch otriasla aj momentka muža, ktorý miesto fandenia Arsenalu telefonoval so svojou priateľkou.

Došlo k tomu počas zápasu Ligy majstrov medzi Arsenalom a francúzskym majstrom PSG. Podľa zverejnených informácií divák takmer celý zápas venoval svojej nežnej polovičke, s ktorou sa spojil cez mobilnú aplikáciu FaceTime.

V súvislosti s Arsenalom sa vo veľkom diskutuje o klesajúcej úrovni atmosféry na zápasoch, taktiež o akejsi schizme spojenej s Arsenom Wengerom, kvôli ktorej mnoho verných fanúšikov nechodí na zápasy a problémom je v neposlednom rade aj vysoká cena lístkov. Na druhej strane, keď si človek zaplatí za lístky, je iba jeho vecou, čo bude na štadióne robiť.